adevarul este ca si eu ma patit acelasi lucru:O am mers am condus perfect si la o trecere de pieton era un mos cu o bicicleta( pe langa ea) si ink nu calcase pe trecerea de pieton la care nemernikul de examinator a pus o frana si mi-a zis " nu vezi ca o sa calci biciclistul"? la care eu am ramas profund socata si asa de tare m-am enervat:X unde draq sa il calc cand nimic nu calcase pe trecerea de pieton? ink era pe trotuar...na si bineinteles ca a zis sa opresc( eram in intersectie) si eu am oprit pe loc m-am dat jos din masina( foarte nervoasa) si i-am zis ca nu are decat sa urce e al volan sa iasa din intersectie a doua ora am dat cu altul si apoi am luat:* asa ca nu te stresa nu ai fost tu de vina:*: o sa dai cu altul si o sa iei:* succes
Te ai gasit cu cine sa faci examenul:O:O:O iti zic sincer incearca si da l cu alt prof de fiecare data iti va face asa prietenul meu a facu ore cu el si nu a luat si a incercat sa faca in bucuresti cu alt instructor si a luat pe bune fara mita fara nimic deci du te la alt instructor pentru ca aala e cel mai "nesimtit" scuzati mi expresia daca vrei sa treci examenul asculta mi sfatul! fundita?
Diorrus întreabă: