| 20CMrecords_3284 a întrebat:

Sallz. Joi am examenu auto(traseul) pentru a 2a oara, prima data am luat sala 24 apoi orasul l-am picat. din motive pe care nici acum nu le inteleg prea bine, am dat examenul in slatina, iar "domnu" examinator m-a plimbat de m-a zapacit 25 min aprox in intersectii super aglomerate, numai stanga, dreapta si tot asa. bun. m-am descurcat. nu a avut ce sa imi faca. apoi am oprit pe o straduta in care era o curba.

m-a oprit in curba si mi-a zis sa fac o parcare cu spatele, locul de parcare ales de el fiind la aprox 20 metrii in spate fiind curba. m-am chinuit eu sa merg cu spatele in curba sa ii fac parcarea si am facut-o perfect ( nici la orele de conducere nu am facut-o asa de bine cum am facut acum).

bun. ies din parcare merg mai departe apoi pe drumul de intoarcere(spre stadion) mergeam eu cum trebuie pe strada si opresc la o trecere de pietoni sa dau prioritate unui baiat cu o bicicleta( mergea pe langa ea ) si cand il aud ca: "ce faci? de ce ai oprit sa ii dai prioritate, nu vezi ca e biciclist?" unde p! zda masi a vazut el ca e biciclist nu stiu.ca era pe langa ea deci era pieton). imi zice el apoi ca cica nu trebuia sa ii dai prioritate nu stiu ce... apoi eu vad ca nu mai vrea ala sa treaca strada si ii dau sa plec de pe loc. Cand ma pomenesc cu o frana brusca pusa de el, la care el.acu de ce pleci? eu ce sa mai zic. nimic.

dupa ce plec eu de acolo in timpul mersului la cateva secunde de chestia asta imi zice el: ca sti ca data viitoare cand dai traseul o sa stii tu ce sa faci. ma gandesc eu ca fraieru ce sa fac frate? habar nu am...am condus perfect si la intoarcere spre stadion imi face el figura asta, acum ce sa mai zic.

acum nu stiu ce sa fac... cum am mai zis joi dau examenul pentru a 2a oara si nu stiu ce sa fac, cum sa fac sa le fac pe plac sa imi scrie odata admis acolo! plz sfaturi

PS: numele examinatorului era Ditza.

3 răspunsuri:
| airam a răspuns:

laughing adevarul este ca si eu ma patit acelasi lucru:O am mers am condus perfect si la o trecere de pieton era un mos cu o bicicleta( pe langa ea) si ink nu calcase pe trecerea de pietonthinking la care nemernikul de examinator a pus o frana si mi-a zis " nu vezi ca o sa calci biciclistul"?straight facestraight face la care eu am ramas profund socata si asa de tare m-am enervat:angryangryangryX unde draq sa il calc cand nimic nu calcase pe trecerea de pieton? ink era pe trotuar...na si bineinteles ca a zis sa opresc( eram in intersectie) si eu am oprit pe loc m-am dat jos din masina( foarte nervoasa) si i-am zis ca nu are decat sa urce e al volan sa iasa din intersectiethinkinglaughing a doua ora am dat cu altul si apoi am luat:* asa ca nu te stresa nu ai fost tu de vina:*: o sa dai cu altul si o sa iei:* succes

| florin12 a răspuns (pentru airam):

Airam laughing) foarte bine

| pitiqtsa a răspuns:

Te ai gasit cu cine sa faci examenul:O:O:O iti zic sincer incearca si da l cu alt profwinking de fiecare data iti va face asa prietenul meu a facu ore cu el si nu a luat si a incercat sa faca in bucuresti cu alt instructor si a luat pe bune fara mita fara nimic deci du te la alt instructor pentru ca aala e cel mai "nesimtit" scuzati mi expresiawinking daca vrei sa treci examenul asculta mi sfatul! fundita?