| Tasya05 a întrebat:

Sallz TPU!
Cati dintre voi s-ar bucura daca Justin Bieber ar venii in Romania? Pura curiozitate... Scz de categorie :d

Răspuns Câştigător
| mony_3128 a răspuns:

Ar fi cool. i love justin bieber

12 răspunsuri:
| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Heii.
Mi-ar fi indiferent.

| nicoleee30 a răspuns:

M.ar durea in cur straight face...numi pasa big grin

| dany3la a răspuns:

Eu ina nuuuuu!
Sa stea in America lui!

| SloOpY a răspuns:

Eu

| alaqfqafafas a răspuns:

Ee branza.sa stea in America.ce sa caute el in Romania? cel mai antipatic artist in viata el e JB.

| Krista_2861 a răspuns:

Copiiiii

| dya333 a răspuns:

Da ar fi tare dar nu vreau sa vina in bucuresti daca ar alege alt oras ar fi si mai cabig grintongue

| Rocsaanna a răspuns:

De abia astept sa vina ca sa imi iau kolegele si sa il huiduim!big grinbig grinbig grin(il urasc)...big grin

| emma_7432 a răspuns:

Da sa vina! Sa-mi aduc cosul cu rosii stricate de-acasa sa arunc in el cu toate, vai de capul lui de copilas...

| Tasya05 explică:

Hmmm da, la ce ziceti cativa dintre voi mai bine sa nu vina decat sa fie huiduit! Eu as face orice ca sa vina, dar pentru el ca sa nu fie huiduit si,, batut'' cu oua sau rosii mai bine astept sa merg in alta tara la un concert de al lui...

| YoungMoneyWeezy a răspuns:

Daca ar veni as face un gard de protectie invizibil.da tot pentru.siguranta lui ca daca l-a lasa sa treaca in Romania si-ar lua o bataie de ar zice numai baby baby baby. unde estiiiii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-as bucura daca ar avea un concert in Romania... pentru ca nu as fi acolo...