Ar trebui s avb cu ea.si sa ii explici ca asta nu iti va afecta situatia scolara si ca nu o sa se intample nimic rau cu tine.mai ales daca este de aceeasi varsta cu tineo sa te inteleaga. trebuie sa aiba incredere in tine asta e secretusa ii demonstrezi ca nu esti pe piciorele talesi nu te vei lasa influientata de el sa faci prostiai grijate.am pupat:*
Păi tu ne-ai jignit atâta timp că nu îți acceptăm limbricul și tot tu vrei ajutor de la noi? Parcă eram proști, invidioși și nu mai știu cum.
Sincer, prost e acum ăla care te ajută!
Baftă
Pai poti sa ii spui ca e cel mai bun prieten al tau nu cred ca poti sa zici ca e "iubitul" tau timp ce ai doar 12 ani
@7h30 Ce te-am facut eu tie? Dar daca tu il jignestii pe Justin Bieber eu te jignesc pe tine! Clar? Stai linistit deoarece cu ceilaltii nu am nimic...
Si nu inteleg ce te-am facut eu tie. Dar atata timp ca tu il jignesti pe Justin si eu te jignesc pe tine! :p
Explica`i si u ca nu e ceva ce ai vrut sa se intample, ci doar s`a intamplat. Pune vorbe bune despre el. spune ca si el invata si ca nu o sa te afecteze cu nimic. O sa iti vezi de carte si o sa incerci sa fii si cu el. Ii spui ca anii astia nu o sa ii mai ai si restul prietenelor si-au facut prieteni si nu au renuntat la carte...
Nu stiu.a`i putea sa mai astepti pana la 14 ani ca nu a`i sa mori...s'au ai putea sa pastrezi relatia voastra in secret.
JuliaSweet întreabă:
Geo2969686 întreabă: