| Tasya05 a întrebat:

Sallz TPU! Imi place foarte mult de un baiat.imi place de el din cls a 3-a.Si acum in clasa a 5-a am devenit BFF.Eu mereu m-am ascuns si am spus tuturor ca il iubesc ca pe un prieten ft. bun pentru ca de obicei, eu eram fata care nu cadea la picioarele lui.
Acum cateva zile am rugat o prietena sa ii spuna ca il plac si sa il intrebe daca ma place. Ea a facut asta. Iar el a spus ca si el ma place.Bn eu banuiam ceva pentru ca mereu imi spunea,, Aratii super" sau incerca mereu sa ma ia de mana. Dar acum chiar nu stim ce sa facem.pentru ca el a fost iubitul celei mai bune prietene ale mele.si ea inca il mai place ft. mult. Nu as vrea sa afle nimic din toate astea.ar fi distrusa. Dar deja unii copii au inceput sa isi dea seama ca suntem impreuna pentru ca un baiat din cls a 8-a nea vazut in scoala la etajul 2 cand ne tineam de mana.Si a spus la toata lumea.
Deci. ce zicetii sa facem sa le spunem celorlaltii sau sa pastram secretul? big grin

2 răspunsuri:
| Aniiia a răspuns:

Iti spun ca si mie mi sa intamp, lat un lucru asemanator! Trebuie sa le spui ca daca nu, aaceasta relatie va fi ...debidebidusa!

| HeyItsDiana a răspuns:

Spune-le,oricum ei vor afla intr-un fel sau altul.