| MrsC a întrebat:

Sallz TPU :X:X
Sunt chiar FOARTE pitica, si chiar vreau sa cresc,
o sa ma duc la innot, dar puteti sa-mi spuneti cum asi mai putea sa cresc? big grin am auzit de saritul corzii, si am auzit si k este bine sa te agati de o bara laughing dar stiti despre acestea? laughing

Plzz... help me crying

dau funditaa :X:X

4 răspunsuri:
| Dana211 a răspuns:

Mai depinde... daca ti-a venit ciclul de mai bine de un an poti face ce vrei tu ca de crescut nu mai cresti. Eu am patit la fel: dupa prim menstruatie am mai crescut cam un an de zile sau mai putin si apoi gata. Cand am fost la doctor ( am ramas micuta din motive medicale) mi-a spus de atarnatul de bara si de inot sau basket lucruri pe care le-am facut si pot sa zic ca au avut efect.
Depinde si cat de "pitica" cum spui tu esti. Mie initial nu imi placea si mai ales mama visa sa am 1, 90 m dar acum sunt foarte impacata cu mine. Si cand esti micut ai o multime de avantaje

| Vali96 a răspuns (pentru Dana211):

Precum? Si ce dezavantaje crezi ca ar avea o persoana inalta?

| Dana211 a răspuns (pentru Vali96):

Nu am spus ca o persoana inalta are dezavantaje am spus doar ca exista si avantaje cand esti scund Ca fata de exemplu toata lumea crede ca esti mai tanara, multi se poarta frumos cu tine pentru ca esti mic ( in general ce e mic e simpatic si in mintea oamenilor se face o astfel de analogie probabil). Bine nu sunt lucruri iesite din comun dar mie nu mi se pare un dezavantaj daca sunt mica de inaltime si asta am incercat sa ii explic si ei

| viorel70 a răspuns:

Stai linistita ai timp sa cresti nu incerca sa treci de limitele tale ca o sa iti para rau dupa big grin.