| Onutzyk a întrebat:

Sallz! Va place Bieber? Mie mi see pare un mare Tantalau!

Ce parere aveti?

Dau fundita. tongue

Răspuns Câştigător
| gya_8439 a răspuns:

Sincer si mie mi se pare tot tantalau, si nujj cu vocea aia de fetita aolo e prost rau...scz.asta-i parerea meabig grin

9 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Eh deocamdata e un chisat de copil dar va deveni el mare

| Andrei12012 a răspuns:

Ce pot sa zic despre el... voce are dar ii lipseste personalitatea

| BellsC a răspuns:

Buna!
Am ascultat cateva melodii... dar nu`s innebunita dupa el.
Nu pricep dc sunt fetele topite dupa el.

| Girl1234566547 a răspuns:

Un pici care se crede vedetalaughing

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Canta chiar foarte bine.

Răspuns utilizator avertizat
| Glamour612 a răspuns:

@LolaKissTheGirl si @BadRomance au dreptate... daca ai fi ti ca JB te.ai pupa in c*r singura si nu el e tantalauoh go on... TU estiwinking. si ce il judecati atat?raised eyebrowsel are ceva ce voi nu veti avea niciodata:Faima, VOCE, Frumusete, Fani si alte lucruri pe care le merita.Pai fratilor,oh go onasta e dragut si de aia nu mai poate el ca nu il suporta unii idioti.Nu am nimic cu cei care nu sunt fani, am ceva cu cei care il urasc ce atata cearta ca nu il suportati voi si mai puneti si (ca ultimii fraierioh go on) intrebari despre asta. daca nu va place asta e.macar sa ajungeti voi cum este eloh go on (ma astept la 2000 de stupid si 1500 de nefolositorwinking )

Răspuns utilizator avertizat
| BlueDreams a răspuns:

Ma, adevaru e ca, cap de mop chiar are voce si talent, asta nu putem nega.Insa personalitate, caracter si ceva creier i-ar mai trebui. I s-a urcat celebritatea la cap, si acum sincer cui nu i s-ar urca cand ar fi numit cel mai bun cantaret, idol al adolescentelor, regele twitterului si facebookului etccc.In fne deci voce are, sa vedem poate se mai maturizeaza.