| zambethツ a întrebat:

Saloot! Prima mea intrebare pe acest site este despre un lucru care m'a intristat mereu "avortul". sunteti pro sau contra cu acest lucru? eu sunt contra nu as putea face asta niciodata pentru ca avortul inseamna crima sunteti de acord? inainte sa ramai gravida ar trebui sa te gandesti la consecinte.eu nu as putea face un avort niciodata si nu cred ca gandesc aiurea cum imi zic uniihappyva pup

Răspuns Câştigător
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Sunt de acord cu tine.
Eu sunt contra avortului.
Nu sunt in situatia aceasta, dar imi pare rau pentru acele fete care, fiind inocente, curioase, se avanta prea usor, prea repede la acest pas, chiar daca nu se gandesc la consecinte.
Multe din noi fetele, intai fac, dupa aceea se gandesc la consecinte.
Trebuie sa ne gandim de doua ori inainte de a face pasul acesta.
Chiar si pentru prima data, ai sanse de peste 90% ca sa ramai insarcinata daca nu exista protectie.
Deci, ganditi, ganditi bine, si dupa ce v-ati gandit, protejati-va.

Toate cele bune!happy

17 răspunsuri:
| CristineDelaruss a răspuns:

Asa e. In chestiile astea mor mii de copii in burtastraight facedaca itnelegi ce vreaus a zicrolling on the floor. Mi se paree o tampenie, deoarece tu trebuie sa te gandesti inainte, daca vrei copil sau nu.
funda?; d

| Bibutzu a răspuns:

Buna!love struck

Sunt complet de acord cu tine! Avortul =crima!
Acel copilas din burtika mamei poate chiar daca are cateva saptamani are un suflet care lupta sa creasac iar mama il ucide!
E ceva de intrare in iad! nu stiu cum s-ar putea intampla asa ceva pe langa durerile fizice pe care le suporta mama. constiina ei incarcata ca a ucis un suflet care nici macar nu i sa acordat dreptul de a vedea lumina zilei. ca sia ucis rodul iubirii. ceva groaznic! Niki macar atunci cand acest copil a fost facut in sila prin viol. nu trebuie sa avorteze!

| Alinaga a răspuns:

Bine spus avortul inseamna CRIMA si nu orice fel de crima este cea mai oribila crima ce vina are acel biet sufletel nevinovat ca tu ai facut sex fara sa te gandesti la consecinte? ce drept ai tu ca mama sau ca orice om nu are importanta faptul ca esti ma alui sau nu(cand spun tu nu ma refer la tine cea care scris mesajul ci la tine la toate femeile care sunt pro avortulul) cum poti sa i iei viata unui om care nici macar nu a avut norocul de a vedea lumina soarelui si care chiar daca nu e format sigur vrea si trebuie sa traiasca! niste femei inconstiente fara inima altele se chinuie alni intregi sa aiba un copil iar cele care il au isi bat joc si ii omoara cu sange rece.nu au NICIO SCUZA!

| kire a răspuns:

Contra! contra! dar unele femei o fac deoarece are o problema financiara ff proasta ori o problema cu parintii sa nu afle ori o problema ff mare la cap este un pacat din punct de vedere atat moral cat si religios!

| OglindaOarba a răspuns:

Meystraight face. cateodata avortul trebuie facut.Si eu sunt impotriva lui este o porcarie o crima! Dar ganditi`va:o fata este violata si saraca ramane insarcinatastraight face. va da`ti seama ca nu doreste copilul unui nemernic.[parerea mea cateodata trebuie facut; adica numai in cazul unui viol]oricum. AVORT=CRIMAoh go on

| legionarul a răspuns:

Sunt perfect de acord cu tine.

| Liviu a răspuns:

Depinde cum vrei " sa o iei " Deci
Avortul din ce cauze?
Viol, incest ori neatentie?
In cazul unui incest...as fii de "acord" cu acel avort...
Si nu prea.
1. Ai omori o viata.
Dar... te gandesti ce viata ar duce acel copilhappy
Cand se va afla ca el provine din incest?
Nici in situatia violului nu e mai roza dar macar acolo...
E putin mai diferit
Asta e parerea mea
Daca vrei imi poti spune parerea ta astept mesajhappy
gandeste-te la ce am zis mai sus eu

| zambethツ explică:

Ma bucur enorm ca aproape toti sunteti de acord in totalitate cu minehappy

| DiavolytzZza a răspuns:

Ai foarte mare dreptate si eu sunt contra.Nu mi se pare corect sa sufere un suflet nevinovat pentru o mama denaturata ce nu a fost in stare sa se protejeze sau sa isi ia propriile decizi in viata.Nici eu nu as putea sa fac vreodata asa ceva...

| xXAnGeLXx a răspuns:

Buna big grin!
Normal ca contra. Adica, sa faci avort (nbu ma refeream la tine, ma refer in general laughing mor o gramada de copii sad! Mai bine sa nu ma faca copii unele mame, in loc sa ii "omoare".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu chiar
depinde varsta(Pentru mine)
Nu e chiar crima...

| DarinaLove a răspuns:

Idem anonim
ca tot eu sunt
depinde de varsta
cati ani ai?

| zambethツ explică:

Nu as face eu avort in viata mea.deci nu dau varsta.sa o dea cine ar fi in stare de asa prostie pff...straight face

| Sweet111 a răspuns:

Da e drept ca Avortul e un pacat foarte mare! eu spre exemlpu tot sunt contra! dar sunt unele persoane care fac asta! si nu stiu cum o pot face!

| yodeni a răspuns:

Ms mult de raspunsuri:X:X:X:X esh o dragutalove struck

| zambethツ explică:

Ms papusa:*

| Irynushca a răspuns:

Sall,Sunt de acord cu tine.
Eu sunt contra avortului.
Nu sunt in situatia aceasta,dar imi pare rau pentru acele fete care,fiind inocente,curioase,se avanta prea usor,prea repede la acest pas,chiar daca nu se gandesc la consecinte.
Multe din noi fetele,intai fac, dupa aceea se gandesc la consecinte.
Trebuie sa ne gandim de doua ori inainte de a face pasul acesta.
Chiar si pentru prima data, ai sanse de peste 90% ca sa ramai insarcinata daca nu exista protectie.
Deci,ganditi,ganditi bine, si dupa ce v-ati gandit, protejati-va fetelor...