Spune.i ca daca chiar tine la tine si este asa cum o descriu parintii tai, sa renunte la cheastiile astea.
parerea mea este sa.i spui vestea iar daca va renunta la aceste vicii iti este o adevarata prietena.
sper ca te.am ajutat
Da si eu am patit o la fel era cea mai buna prietena pana cand a devenit prea fitoasa se purta cu mine diferit cand erau baieti cred ca si prietena ta face la fel nu trebuie sa fii de acord cu ea spune-i ca nu ti plac lucrurile pe care le face si nici cum se comporta si ca sunteti prea diferite hai sa vb pe mes despre asta uite id meu ela_lala369 iti pot spune mai multe
Pai ai putea sa le spui parintilor tai ca tu chiar ti la ea si ca sunteti nedespartite si ei trebuie sa accepte asta, si in al doilea rand, cred ca ar trebui sa-i spui prietenei tale sa se poarte mai decent, sau sa se imbrace mai decent...ma rog, stii la ce ma refer...pentru ca parintii tai sa vada ca ea nu este asa de rea.Si normal ca trebuie sa-i spui prietenei tale ce cred parintii tai despre ea, ea trebuie sa stie, si sa-i faca sa-si chimbe parerea.
Pai...parintii tai nu ti-au spus asta pentru ca asa vor ei, ci pentru' ca sa nu ajungi ca ea ca de obicei...ce face omu` face si maimuta si sa nu ajungi si tu ca ea, ii poti explica cum stau lucrurile, si ea daca tine la tine, cu siguranta te va intelege
Pai nu cred ca este chiar cum crezi tu daca face asemenea lucruri Consider ca mai bine tiai face alta prietena; 0
Sau daca parintii tai nu accepta sub nici o forma sa va lase sa fiti prietene in continuare ar fi bine sa te indepartezi de ea.Crede-ma ei iti vor tot binele din lume.Si daca lumea te vede ca umblii cu ea te vor vedea si pe tine ca pe ea. Sper ca ti-am fost de folos. Funda
Liviuanonim întreabă: