Buna! o relatie de un an nu poate fi uitata asa usor. Daca tu vrei sa te impaci cu fostul incearca sa vorbesti cu el, si sa luati o hotarare impreuna. Poate ca pozele de pe facebook au fost puse special pentru ca tu sa le observi si sa te faca geloasa.In cazul in care tu iti doresti sa fi cu acel "smecherel" nu-l mai cauta cateva zile sa vezi daca el isi mai da interesul.Atunci o sa-ti dai seama daca el chiar te vrea in viata lui.Nu trebuie sa iii spui cu adevarat ce simti unui baiat chiar de la inceput.O sa profite de asta!
Tu trebuie sa fi puternica si sa speri ca iti va veni si tie timpul.
" Speranta moare ultima" bafta! Sper ca te-am ajutat.
Exact asta mi se intampla si mie,bine, eu am avut ceva probleme, am fost cu cineva 4 luni, dupa cu un alt tip care mai era cu una, si tot de 3 luni nu mai sunt cu nimeni. Vorbeam cu un tip,doar ca de cateva zile nu ne mai bagam in seama,si eu il plac. . Vorbeste cu baiatul acela,daca o sa iti spuna ca te place,combina-te cu el,daca tu crezi ca nu minte in legatura cu ceea ce simte. Si cu fostul,lasa-l in pace, are prietena, sa se duca la ea.Sa ne spui ce ai facut. :*
O sa vina si vremea ta.Chestiile astea cu facebook, mesaje, YM! mi se par puerile. Daca ai ceva de discutat discuti fata in fata. Daca vine si iti zice te iubeste sunt doua variante:te iubeste sau vrea sa faca caterinca cu tine.Nu trebuie sa te simti tu prost pentru ca prietenele tale au relatii si chestii de genu' cauti sau astepti tu faci. Daca cineva te iubeste iti va arata asta si o sa stii ca cineva te iubeste cand te va face sa te simti speciala.
Summoning întreabă: