| Husssky a întrebat:

Salu îmi place de o fată din a 9 ( eu sunt a 8) dar sunt cam timid să-i spun cum procedez?

Răspuns Câştigător
| Crisaul a răspuns:

Salut, pai raspunde-mi: Tu vrei sa-i spui ca o iubesti sau doar sa-si da seama? Mai bine, spune-i in fata, chiar daca nu I-ai spus niciodata nimic de dragoste. Nu prea inteleg ce vrei sa zici, daca nu te-ai uitat la ea asa, cum sa zic eu... sa te uiti asa pe ascuns iar ea sa te observe ca te-ai uitat la ea asa cu o privire mai "dragastoasa" sa zic eu, daca vrei sa-i spui ca o iubesti, spune-i cat timp este momentul. Eu zic asa: Sa ii spui fata-n fata. Omule, daca nu-I spui, poate vei regreta mai tarziu, eu zic sa ii spui fata-n fata, cred ca asa e cel mai bine. Deci, fa-ti curaj ca doar esti barbat, fa-ti curaj si spune-i mai bine fata-n fata ca si eu la randul tau am fost ca tine, si mi-am facut intr-o zic curajul sa-i spun. Lasa prostile astea cum ca nu I-ai zis niciodata de dragoste si asa mai departe, spune-i omule ca poate vei regreta. Oricum, ai doar 14 ani sau 15, deci nu fii intristat daca ea te fa refuza

4 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Daca ai numarul ei de telefon trimite-i un mesaj si spune-i ca iti place si spune-i si cine esti in cazul in care ea nu are numarul tau, dupa ce ii spui ca iti place de ea intreab-o de o intalnire sau daca vrea sa fie iubita ta.
Daca nu are numar de telefon caut-o pe Facebook si spune-i ca iti place de ea.

| Husssky explică (pentru MihaiNicu23):

Eu conversez cu ea de 2 luni deja dar nu i-am sus niciodata nimic legat de dragoste...

| Crisaul a răspuns:

Salut. Pai, uneori trebuie sa-ti iei inima in dinti pentru a-I spune unei persoane ca o placi. Aici nu cred ca va trebuii multe explicatii despre cum ai putea sa procedezi. Aici trebuie doar sa-ti faci curaj', stiu ca e foarte greu asta, ca si eu am trecut prin asa ceva, dar pana la urma, daca nu incerci, ce castigi? Suparari, frustrari... Spune-i cat de mult inseamna ea pentru tine, sa pregatesti ceva discurs sa-i spui asa ca va fi mai romantic cred laughing Si poate va vrea sa fie cu tine. Aici, trebuie doar sa-ti faci curaj, stiu cat de greu este, dar poate vei regreta daca nu faci lucrul asta. Si vreau sa mai spun asa: Poate ca vei fii refuzat sau batjocorit, daca ea iti va bate joc de tine inseamna ca nu e persoana "potrivita" pe care tu o cauti. Esti doar in clasa a 8-a, si daca te va refuza sau ceva, nu te intrista, ai timp sa-ti gasesti alta fata. Dar important este sa incerci!

Bafta.

| Husssky explică (pentru Crisaul):

Eu conversez cu ea de 2 luni deja dar nu i-am sus niciodata nimic legat de dragoste... cum crezi ea isi da seama

| Crisaul a răspuns (pentru Husssky):

Salut, pai raspunde-mi: Tu vrei sa-i spui ca o iubesti sau doar sa-si da seama? Mai bine, spune-i in fata, chiar daca nu I-ai spus niciodata nimic de dragoste. Nu prea inteleg ce vrei sa zici, daca nu te-ai uitat la ea asa, cum sa zic eu... sa te uiti asa pe ascuns iar ea sa te observe ca te-ai uitat la ea asa cu o privire mai "dragastoasa" sa zic eu, daca vrei sa-i spui ca o iubesti, spune-i cat timp este momentul. Eu zic asa: Sa ii spui fata-n fata. Omule, daca nu-I spui, poate vei regreta mai tarziu, eu zic sa ii spui fata-n fata, cred ca asa e cel mai bine. Deci, fa-ti curaj ca doar esti barbat, fa-ti curaj si spune-i mai bine fata-n fata ca si eu la randul tau am fost ca tine, si mi-am facut intr-o zic curajul sa-i spun. Lasa prostile astea cum ca nu I-ai zis niciodata de dragoste si asa mai departe, spune-i omule ca poate vei regreta. Oricum, ai doar 14 ani sau 15, deci nu fii intristat daca ea te fa refuza