| Giulyana_Giuly_1991 a întrebat:

Salu,TPU! Am o problema.Sunt in clasa a 8 A si simt ca nu mai pot rezista cu matematica.Am luat 3 in simulare si eu am avut niciodata note sub 5.Parintii mei mi-au acordat tot timpul libertate,dar, cand au aflat nota din simulare s-au suparat destul de rau.E adevarat, simularile sunt mult mai grele ca examenul propriu-zis? Am inceput sa iau meditatii de 2 ori pe saptamana, dar efectiv simt ca nu mai pot. Urasc matematica.Stiu,ar trebui sa pun mana sa fac exercitii in plus, dar nu e atat de simplu..In plus de asta, diriga ii indruga tatalui meu doar prostii..Ca eu am scazut la invatatura mult si asa mai departe. Ceea ce nu e in totalitate adevarat.Adica da, la romana aveam pana acum media 10 si cum am avut-o 9, pe acest semestru.In rest, sunt la fel.De cateva zile plang aproape in fiecare zi,din cauza acestei situatii. Tata ma cicaleste la cap,ca nu o sa iau examenul.Dar,nu-si da seama ca,procedand asa,imi face doar rau si dimpotriva,de nervi, nu mai invat nimic. Vreau doar cateva solutii prin care ma pot linisti, fara sa ma gandesc in aproape fiecare zi de examen.

Răspuns Câştigător
| IuliaAna23 a răspuns:

Si eu când eram in clasa a 8 a am scăzut semnificativ in sem 2 si toată lumea ma descuraja spunând ca nu voi putea lua examenul desi învățam ca intotdeauna, asa ca am lucrat foarte multe subiecte din anii precedenți câteva zile nonstop si am luat 10 curat fara meditatii.
Încearcă sa le explici părinților tai ca nota de la simulare nu evaluează munca ta, pot interveni emoțiile sau ai fi putut avea o zi proasta, nu e capăt de lume.
Fii relaxata si ai încredere in tine, poți realiza orice vrei cu voința si răbdare.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sunt mai grele simularile ca sa va ambitioneze sa invatati mai mult pentru examen. Dar asta nu inseamna sa lasi garda jos, lucreaza si da-ti interesul mai mult iar dupa alege un profil fara matematica (presupun ca esti a 8-a)

| Ara997 a răspuns:

Ai avut libertate, dar la varta asta e greu fiindca nu sti cum sa o folosesti.

| KanekiMalai a răspuns:

Cand o sa fiu mic vreau sa ma fac gunoer

| Deliaaa2003 a răspuns:

Sunt in clasa a opta si am aceeasi problema cu matematica, iar la restul materiilor am note chiar foarte bune..Eu m-am impacat cu gandul ca nu stiu matematica dar incerc sa fac exercitii in plus cu toate ca nu mi place doar pentru a lua o nota cat de cat buna dupa care o sa merg pe filologie.In simulari toti prietenii mei care sunt mai mari decat mine au luat 4 si 5 iar in examen 8 sau 9.