| GigiFerero a întrebat:

Salu TPU! sunt adolescent si din pacate inca nu am sarutat o fata cu adevarat...am o prietena ne cunoastem de mult, dar acum avem o relatie de dragoste. Spuneti-mi cum sa fac acest pas?

Răspuns Câştigător
| Static a răspuns:

Inainte de toate cati ani ai? Pentru ca si varsta este importanta intr-o relatie cand nu ai sarutat nici o fata pana acum. Nu-i nici o rusine, chiar daca alti fraieri o considera, oricum cat despre problema ta daca o pot numi asa, este foarte simplu (mai ales ca esti baiat. ). Daca ea este timida, abordeaz-o mai bland, mai frumos, mai tandru sti? Adica vorbesti cu ea etc, te intalnesti, mancati ceva, va plimbati intr-un parc sa presupunem, si deschizi un subiect ina sa fel incat sa fiti fata-n fata, sau mai degraba stai pe o banca. Si dupa ce terminati de discutat o privesti in ochii si in timp ce o privesti te apropii de buzele ei. Si te lasi condus de atmosfera, nu trebuie neaparat sa fi experimentat ca sa saruti bine, pur si simplu ii atingi buzele tale cu buzele ei, dar sa nu para nici prea copilaresc adica, vreau sa spun ca unele fete rad de baieti care saruta cu gura inchisa. Vreau sa spun ca baiat e "norma" cred ca saruti frantuzeste, pe scurt cu limba. u cu buzele stranse si gura inchisa sti? Poate ea stie sa sarute si cred asta asa ca te lasi pe mana ei. Daca fata nu este timida de felul ei, o saruti instant, fara discutii, etc, etc, sti? Dar sa nu fi brutal sau nerabdator, intotdeauna intr-o relatie unele din elementele de baza sunt sinceritatea si rbdarea mai sunt dar nu stau sa ti le enumar, sper ca ti-am dat un sfat ajutator. Bafta! fundita?

3 răspunsuri:
| ImHereForYou a răspuns:

Cum adica nu ai sarutat o fata cu adv? sa o saruti... daca la asta vrei sa ajungi.in primul rand trebuie sa fii indragostit cu adv de acee a fata ca sa simti ca saruti "CU ADEVARAT"

| Pixel2009 a răspuns:

In primul rand,de ce spui ca "din pacate inca nu am sarutat o fata cu adevarat"? Nu e nimic rau,tu doar trebuie sa gasesti momentul potrivit si fata potrivita. Daca prietena ta a mai sarutat,las-o pe ea sa te ajute, unora dintre fete le place astawinking
Faza e ca primul sarut ar putea fi oriunde, poti sa-i dai un simplu buchet de flori si s-o pupi putin (ca sa te incalzesti) apoi sa-i dai niste ciocolatalove struck si s-o saruti cu adevarat.big grin

| Bylok a răspuns:

Ai puta sa o inviti undeva(intr-un parc spre exemplu) si sa ii daruiesti un trandafir rosu spunandu-i "te iubesc" si apoi sa o saruti day dreaming