| labarul a întrebat:

Salu TPU sunt un adolescent mai timid nu am avut niciodata o prietena cat despre sarut sau sex sunt cele4 mai grele obstacole din viata mea eu am doar 26 de ani si nu stiu cum sa explic o sa va rog sa raspundeti cu seriozitate

7 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Oare de ce mi se pare la misto intrebarea?thinking Poate ca ti'ai facut contul azi, asta e singura intrebare, nu ai dat niciun raspuns si ai ca nick labarul...ciudat.
Si acum cateva chestii:
-la 26 de ani nu esti adolescent, esti un om in toata firea
-daca ai nevoie de sex, raspunsul e in nick'ul tau
-daca la 26 de ani nu ai avut parte nici macar de primul sarut esti evident un ciudat
-daca iti cauti prietena intra pe matrimoniale
-daca vrei sa te dezvirginezi du'te pe centura

| jolie a răspuns:

Nu ziceai ca esti gay?

| pufoletedebomboana a răspuns:

Pai sarutul este ceva pasional ce vine din instinct si tu trebuie sa actionezi ...cat despre sex o sa vina momentul potrivit cand o sa faci si tu asta. Ma bucur ca te-am ajutat. ...si nu ii mai baga in seama pe cei care rad de tine am mai intalnit cazuri.winking

| radovanovic a răspuns:

Foloseste-ti mana

| Adyr0 a răspuns:

Poate pentru ca la 26 de ani nu stii ce-s alea semne de punctuatie. Si ce-i cu nick-ul ala "labarul"? In felul asta vrei sa-ti faci prietena? Mai dezvolta-ti putin inteligenta. Nu zic ca esti prost, dar macar notiunile de baza despre limba romana sa le studiezi si ai sa vezi ca o sa-ti mearga mai bine.

| Nero_1949 a răspuns:

Totul se rezolva cu timpul, trebuie sa te atraga o fata foarte tare, si ea sa te domine, sa inceapa ea, si o sa reusesti, mai uitate si tu la filme 18. si cum zice radovanovic, da mana de urs ca nu strica...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adolescentul de 26 de ani laughing hahahaaaa