| CatalinElisei a întrebat:

Aș dori un mic sfat în legătură cu profilul mate-info. Eu nu prea mă descurc la matematică sunt de nota 7-8 ( sunt în clasa a VIII a). Ce ziceți pot să fac față sau nu?

Răspuns Câştigător
| Alex177 a răspuns:

Salut! Eu am fost la mate-info si mi-a venit greu pentru ca nici eu nu eram asa bun la matematica. Bine, nici nu prea ma omoram cu invatatul.ce-i drept. Daca vrei ceva pe profil real ar cam trebui sa te pui pe invatat pentru ca daca o faci, nu e greu.
Ar trebui sa te uiti putin pe net la materia de info, pentru ca e diferit de scoala gimnaziala, vei invata un limbaj de programare, C++ cel mai sigur, care, la fel, daca mai si inveti putin, nu e greu.
In rest nu faci ore diferite fata de scoala gimnaziala, sunt cam aceleasi ore, doar ca o sa faci cam 4 sau 5 de mate si 6 sau 7 de info( depinde de ce materie e pe intensiv). Sper ca ti-am fost de ajutor!

2 răspunsuri:
| Mihaelablabla a răspuns:

Sa stii ca, eu in a8a uram atat de mult matematica incat ironia a facut sa intru la profil mate-info pentru ca au crescut mult mediile. Datorita acestui "ghinion" am intalnit profesori care mi-au schimbat perceptia si chiar imi place mate!
Daca vei fi atent in clasa si o sa lucrezi cat de cat acasa, nu vei avea probleme.

| dariadiamandis02 a răspuns:

Daca tie iti place asa de mult matematica, incerci sa faci un efort mai maricel fata de alte materii.7-8 nu sunt note mici.Dar daca te straduiesti mai mult, vei reusi.Incearca si nu renunta