Ma fato, nu te mai baga in seama pe platforma asta, esti cea mai proasta de pe aceasta platforma
Mai copilas, la tine la scoala nu te-a invatat sa vorbesti frumos cu adultii?
Ba da distruso, dar tu nu esti un om care merita respect
Jenant, sa deschizi gura ca sa iasa numai porcarii.
Dar nu ma indoiesc ca-ti va da viata inzecit, de cum te comporti cu altii.
In ce priveste educatia si bunul simt, rusine parintilor care nu ti le-au dat!
Țin să vă contrazic, am lucrat pentru ei și nu am avut probleme. Nu mi s-a întâmplat nimic și-n plus, am de gând să aplic din nou, acum că am mai mult timp.
Tu de ce crezi ca am intrebat daca e facatura? ca sa nu bag buletinu aiurea
Ce-i aia "făcătură"?
Afacerea o fi pe bune, nu zic, dar site-ul ala e doar la misto, doar ca sa intre "vorbitorii" in... vorba cu ei, ca testimonialele sunt fix pix, fake. Deci, d-aia zic: s-ar putea sa-ti iasa de-o ciorba si-un pachet de tigari, sa fie slab platit. Vezi si ce zice si colegul ala din linkul al doilea pus de mine, despre cloudworkers: praful de pe toba, cacam asa...
Https://www.scam-detector.com/validator/operator-flexibil-com-review/
https://www.tpu.ro/......udworkers/
E de bine sau de rau?
Site-ul e praf, aia sunt niste intermediari. E fake, testimonialele-s fake. Nu stiu daca se castiga sau nu, dar am asa o impresie ca o sa-ti iasa doar de-o ciunga, cum se zice. Grosul or sa-i ia aia, care-s, cel mai probabil niste bonbardieri...
Raspunsul este simplu: scrii mesaje, iar bani iti intra saptamanal in cont. Job-ul este real, primesti factura pe e-mail si te invata ei tot ceea ce trebuie sa faci. Staff-ul este prietenos si intelegator!
Salut! Eu am lucrat pentru ei și am făcut asta o perioadă destul de lungă. Eu am preferat să îl țin ca job în paralel și la un moment dat, nu am mai avut timp să intru. I-am rugat să-mi șteargă contul menționând motivele și nu am avut probleme. Semnezi un contract înainte să colaborezi cu ei și pe tot parcursul au fost serioși. Nu am avut niciun fel de problemă și banii pe care îi câștigi sunt în funcție de cum lucrezi. Eu personal câștigam destul de bine pentru că am prins experiență însă mi-au spus că mă pot întoarce oricând și cred că o voi și face în scurt timp. Multă baftă!
Buna! Eu lucrez in prezent si pot spune ca sunt multumita, sunt prompți in ceea ce priveste salariul, pot lucra dupa un program stabilit de mine si de oriunde m-as afla. Imi prinde bine pentru ca imi castig un venit pe langa studii.
Salut! Eu am lucrat la https://operator-flexibil.com și pot spune că este o platformă reală și de încredere. Am reușit să îmi organizez programul de lucru așa cum îmi doream și am fost plătita la timp si corect pentru munca depusă. Experiența a fost foarte pozitivă pentru mine!
Salut! Eu lucrez la ei de mai bine de 2 ani si pot spune ca sunt multumit atat de seriozitatea de care dau dovada cat si de castigurile pe care le am! Poti sa il ai ca pe un job part-time pentru a-ti creste veniturile saptamanale sau ca un job cu norma intreaga! Din experienta iti spun ca se poate castiga destul de bine daca te implici! Iti recomand sa incerci, vei vedea ca ai doar de castigat!
Da, eu lucrez si sunt extrem de serioși si profesioniști. Daca vrei un venit substanțial si ai timp câteva ore zi, este un loc perfect, mai ales ca se poate lucra de oriunde. Chiar si noaptea.
Super job, sefii sunt foarte de treaba, iar salariu, care este peste media pietei, te face fericit! Recomand cu caldura, fiind un job cu program flexibil!
Bună! Lucrez în prezent la ei, sunt niște oameni serioși și plătesc la săptămână în funcție de cât de dispus ești să lucrezi. Poți munci și de pe telefon dar și de pe un pc sau laptop și de unde anume dorești tu. Nu este deloc greu și beneficiezi de bonusuri mai tot timpul, ceea ce este un plus pentru fiecare. Îți recomand să încerci, nu ai nimic de pierdut. Mult succes! Este cât se poate de real.
Buna! Da, eu am lucrat o bună perioada de timp, doar când îmi permite timpul, niciodată nu mi s-a impus un program! Scriam multe mesaje si plata era pe măsură, aș vrea sa ma reîntorc la ei, cu mine, cel puțin, au fost foarte serioși si transparenți.
Alex272714 întreabă: