Cred că cel mai bine ar fi să te îndepărtezi treptat de el. E clar că e genul acela care cum îl bagă altul în seama gata nu te mai cunoaște. Mai bine singur decât într-o companie proastă.
Bună, multe persoane suntem în aceași situație ca și tine, mereu sunt a doua variantă a prietenei mele, mă înjosește în fața altor persoane îndeosebi de gen masculin ca să pară mai,, cool ". Ți-aș sugera să vorbești cu prietenul tău doar între 4 ochi deși dânduți acest sfat eu nu aș avea curajul să o fac, însă tu încearcă,totul e posibil dacă cu adevărat îți dorești. Dacă răspunsul lui va fi ceva de genul,, Oh, ba nu, doar ți se pare, eu vă tratez la fel și nu fac diferențe " e clar depărtează-te de el, l-ai pierdut... însă dacă va încerca să rezolve situația și își va cere scuze poate mai sunt șanse de a vă păstra prietenia. Sper că sfatul meu ți-a fost cât de cât de folos.
Nu știu nu cred ca a-și putea sa ii spun asta fiindaca o sa zica poate "ca nu-i pasa" adică a mai zis asta dar cred ca glumea așa părea acum nu știu ce sa zic, poate e mai bine sa nu mai îmi pierd timpul cu astfel de persoane
În cazul acesta persoana respectivă nu te merită ca prieten, depărtează-te de respectivul, nu vei regreta.
Sau ar trebui sa ii dau mesaj și sa ii spun ca nu-i Ok ceea ce face?