anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut aaaa deci sunt cazut in cap dupa o fata de ceva timp nu-i pretena nu-i colega nu-i nimica o sa radeti unde am vazut....pai la biserica sad nu radeti si eu stau mai mult e afara si uneori iese si ea si cand o vad imi fuge pamantul de sub picioare cand sta langa mine sau ma vede parca se comporta putin ciudat si cand vad ca se uita la mine is ceva de ganul asta straight face si nu am mai fost acolo de cam 1 luna si daca ma duc ma duc 1 la 2 luni da macar sa am sufletu impacam ca ma place sau nu ziceti-mi si mie cum fac sa-mi dau seama daca ma place sau nu? sa fie un indiciu comportamentu ei apropo am 14 ani sis foarte timid deci e greu funda plz fara mistouri si de astea scuze de categorie das disperat

Răspuns Câştigător
| plasticsmile a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu cineva care o stie asa faci rost de id`ul ei sau fb ...sau bagate intr un fel in seama cu ea la biserica nu stiu astea sunt inspiratii de moment asa s te duci la ea din prima sa ii spui ca o placi nu ai f acut nimic happy.fa cum ti am zis eu si intereseaza-te

2 răspunsuri:
| AyliN98 a răspuns:

Hey! Parerea mea este ca ar trebui sa o intrebi direct daca te place. Nu ai avea nimic de pierdut! Dar daca esti prea timid sa o faci tu poti sa pui pe altcineva sa o intrebe in locul tau.

| anonim_4396 explică (pentru AyliN98):

Dupa tine crezi ca ma place daca isi schimba comportamentu cand stam unu langa altu sau cear reiesi din asta?