| ThatOneGuyBalkan a întrebat:

Salut! Această întrebare este adresată craiovenilor din Liceul "Fratii Buzesti". Aș vrea să aflu cum este atmosfera în liceu, deoarece urmează să trec în clasa a IX-a la profilul mate-info intensiv. Sunt conștient că aici se pune accent pe învățătură, dar sunt interesat să aflu și informații despre profesori, elevi și orice alt aspect relevant. Am consultat forumuri, dar majoritatea au ani de vechime și nu mai reflectă situația actuală

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Mi se pare amuzant cum toata lumea intreaba de atmosfera si profesori, desi situatia nu are cum sa difere prea mult. Apoi gasesc foarte aiurea ca nu va informeaza nimeni de targul liceelor.Acolo fiecare institutie are un cort cu elevi reprezentanti care iti pot raspunde la intrebari.Din pacate a trecut de mult, stiu ca prin primavara se organizeaza.

| ThatOneGuyBalkan explică (pentru dullcat):

Acum, în mod special, nu am o problemă cu mediul în sine, dar doresc să aflu mai multe pentru a ști ce mă așteaptă în viitor. Mediul din Carol diferă de cel a lui Cuza, acest fapt arata fără îndoială că și perspectiva colegiului Buzești este diferită într-o manieră unică. Mulțumesc pentru ajutor though =)

| Catrice a răspuns (pentru dullcat):

Nu oriunde se face. La mine în oraș nu a existat niciodată asta.