Buna! Se mai intampla mai ales la luptatori ca dupa ce lovesc cu pumnii sa li se produca mici fisuri care produc durere la atingere, aceste fisuri se pot repara intre 2-6 saptamani...Din moment ce e umflat tare inseamna ca nu e pur si simplu o fisura care trece imediat si ar putea fi semn de fractura, am avut si eu multe fisuri mici dar niciodata fracturi deoarece mi-am intarit oasele foarte bine la maini si acum rareori mai am probleme. Spune-le parintilor ca ai cazut daca nu vrei sa afle ca te-ai enervat si ai dat in tabla (asta presupun ca s-a intamplat) si du-te la doctor.Inainte de a face actiuni care ar putea sa iti puna sanatatea in pericol gandeste-te ce vei avea de suferit, daca ai avut nervi atunci invata sa te calmezi si maxim doar sa trantesti lucruri.Depinde foarte mult cat de umflat e, de exemplu poate sa fie o fisura un pic mai mare ca de obicei si sa treaca 5-6 saptamani(mi s-a intamplat)sau daca pulseaza, nu il poti misca atunci e recomandat sa te duci direct la medic.