| introduaicinumele a întrebat:

Acum 2 zile am fost pana in parc, bun, am luat bicicleta, bun, erau persoane pe alee, bun, m-am gandit sa ma sacrific eu ca sa nu "calc" pe cineva, bun, eram sa intru intr-o banca, si asa, m-am dezichilibrat si am cazut, nu tare, dar am facut o rana la genunchi, si curge din ea un lichid, am dat cu apa oxigenata ca sa opreasca acel lichid (chiar nu mai stiu cum se numea..., si nu, nu e sange, e mai transparent-galbui, care cred ca curata rana). Ieri m-am dat cu niste violet de gentiana, a facut crusta, doar ca peste noapte s-a rupt, si iaras curge acel lichid din ea, si ma cam enerveaza, daca as pune un bandaj peste rana mi-ar face rau sau trebuie s-o las la aer? Sau ceva cu ce sa ma dau, adica sa faca o crusta mai tare sa nu mai se sparga. in fine, e la genunchi...

Răspuns Câştigător
| Dinu_Adriana_1969 a răspuns:

Pai te duci la farmacie si ceri crema cu extract de galbenele(iti dai de 2-3 ori si face crusta) sau mai e un praf de la ozon cere si deala amadoua sunt bune

1 răspuns:
| SweetGreenMonney a răspuns:

Noaptea cand dormi ai face bine si ai lasa-o la aer asa se va vindeca mai repede.si lichidul acela pote fi puroi