Sa lase baietii, sa se gandeasca la viitor si ce va face in viata asta, sa ramana acolo sa studieze sa fie ceva...sa lase dragostea, nu stiu dc am impresia ca are in jur de 15 ani.dar ma rog. DRAGOSTE LA 15 ANI NU ESTEEEE! AIA'S HORMONI) glumesc... daca are in jur de 15 cum cred, ar face bine sa ramana acolo pentru ca e o sansa unica sa faca ceva, iar sigur daca va veni acasa peste 1-2 luni se va desparti de ala, ca asa se intampla mai mereu, normal la 15 ani iubirea ii trecatoare. Pana cand va fi mai mare ar sa aiba la iubiti slava Domnului.Nu vreau sa par rea, dar sincer ar fi mai bine sa aleaga scl. Decizia ii apartine!
Sa lase baietii, sa se gandeasca la viitor si ce va face in viata asta, sa ramana acolo sa studieze sa fie ceva...sa lase dragostea, nu stiu dc am impresia ca are in jur de 15 ani.dar ma rog. DRAGOSTE LA 15 ANI NU ESTEEEE! AIA'S HORMONI) glumesc... daca are in jur de 15 cum cred, ar face bine sa ramana acolo pentru ca e o sansa unica sa faca ceva, iar sigur daca va veni acasa peste 1-2 luni se va desparti de ala, ca asa se intampla mai mereu, normal la 15 ani iubirea ii trecatoare. Pana cand va fi mai mare ar sa aiba la iubiti slava Domnului.
dedemada2015 întreabă: