Ba unele femei sunt panarame si curve, nu se satura si vor din ce in ce mai bine sa experimenteze...
daca sa zicem te-ai fi insurat cu ea si dupa 1 an max divorteaza ca a vazut pe unu care il cunoaste f putin si arata super... cum va fi atunci. E MAI BINE ACUM DECAT NICIODATA, uit-o sunt destule fete in lumea asta cu o fata trebuie sa stai ceva timp pana o cunosti vezi cum gandeste, fetele sunt imprevizibile, "daca nu era cu tine il insela pe altu cu tine".
Dupa cate am intels va cunosteti de 4 5 ani dao in colo de treaba e panarama zi mesri ca nu ti-a facut mai tarziu ci acum.
DACA VINE CUMVA LA TINE ZI CA NU MAI PUTETI FI IMPREUNA CAI O PANARAMA aai vrea sa se f... cu ala ca poate arata mai bine. ca tine si dupa aia sa vina la prost inapoi.
Fi BARBAT
Trebuia sa spui si ce varsta aveti deci daca ai peste 18 ani...
Serios? ai fost sa iti ceri iertare? unde ti-e orgoliul?
imi pare rau pentru tine, cel mai bine ar fi sa o uiti
Mi s-a intamplat, si sunt fata..de obicei asta se intampla la fete dar uite si baieti care iubesc.bravo! ce pot spune? stii ce sfat mi-a dat o prietena cand eram si eu in aceeasi situatie? sa fiu indiferenta, sa vada ca nu-mi pasa..asa ei ii va parea rau si va vedea ce a pierdut.acum baiatul ala se tine dupa mine si eu nu-i mai dau atentie.iesi cu alte fete, distreaza-te si cu siguranta vei uita! kisses
Nu ar fi trebuit sa te umilesti in modul in care ai facut'o ducandu'te la ea sa ii ceri iertare. Tu nu ai facut nimic rau, ea a vrut sa se desparta de tine. nu tu de ea. Imi pare rau pentru tine dar sfatul meu e sa gasesti o alta fata care sa merite iubirea ta.
Nu ar trebui sa fi geloasa pe prietenul ei... cred ca e numai vina ei, iar tu nu trebuia sa te rogi atat de ea pentru ca nu merita. incearca sa iti faci noi prieteni pe care sa te poti baza si care sa nu te lase pentru unu baiat sau o fata.
croissant întreabă: