Buna.Pai nu ii mai raspunde atunci.E simplu. Daca erati prietene asa bune nu te ignora timp de 4 luni, ci ati fi gasit voi o cale de impacare dupa maxim cateva saptamani si chiar ati fi ras despre motivul stupid de cearta, devenind mai unite. Daca ai si recunoscut ca nu o mai suporti, atunci cu atat mai mult nu trebuie sa plangi dupa prietenia ei, nu merita.Viata e prea scurta ca sa nu te inconjori de oameni faini.
Buna!
Daca nu o mai suporti, ai doua variante: 1) Ii spui sincer ca te-ai saturat de comportamentul ei si o rogi sa te lase in pace sau 2) Nu ii raspunzi (atunci sunt sigura ca va intelege ca nu mai vrei sa ai de-a face cu ea). Eu te-as sfatui sa porti o discutie cu ea, insa totul depinde de tine.
Mult succes!
Un prieten adevarat nu îți dă block, ca mai apoi sa îți spuna bună ce mai faci? fata aceea nu îți prietena, probabil te-a deblocat cu un scop, cel mai bine ar fi sa mai
O blochezi si tu si daca totusi mesaju e la 1 noaptea e clar ca a pus o cineva sa ti scrie sa faca misto de tine sau ceva, ca nu cred ca i ar veni asa "ia sa-l scot eu p ala de la block sa vad ce face la 1 noaptea"?♀️