Ce conteza ca a fost din greseala, el a ramas telefon din greseala ta. Ii platesti telefonul sau il repari.
Crezi ca Florin Chilian a vrut sa omoare pe cineva? Nu, dar face puscarie. Asa ca va trebui sa ii platesti macar o parte din costuri, pentru ca si el trebuia sa il tina in mana mai bine.
Dacă nu te înțelegi cu el, discută cu părinții lui, îi spui cele întâmplate. Dacă era aglomerație nu avea ce căuta cu telefonul în mână. Iar dacă nu o scoți la cap, îi cumperi doar display-ul care costă 400 de lei.
Tu nu ar trebui sa ii cumperi nimic inca chiar 2 pumni in gura! Deoarece prima regula fara telefoane mobile la scoala deoarece el raspunde pentru obiectul lui.In al doilea rand el nu trebuia sa deschida telefonul! El e de vina daca el nu stie sa isi ingrijeasca telefonul! Si 100% daca avea un Galaxy S2 nu i se spargea! E doar o chinezarie 100% un galaxy s2 rezista la apa si spune-i sa se uite la test crash s2 pe youtube sa vezi cu ciocanu da in el si nu se sparge ala e copil... s inca iti cere si bani.El e de vina si clar
Parerea mea e ca ar trebui sa il platesti. Pune-te in locul lui si vezi care e treaba
Ar trebuii sa ii platesti telefonul Eu in locul lui iti dam cu telefonul in cap )
Parera mea este ca nu ar trebui sa-l platesti pentru ca a fost o greseala si el nu trebuia sa scoata telefon in timp ce era aglomerat pentru ca putea sa ii dea altcineva peste telefon si sa-l strice de tot sau sa i se fure