Trimite-i mesaj. Întreaba-l ce s-a întâmplat, de ce te-a lăsat... Spune-i să fie sincer cu tine. Și fă-l să înțeleagă că tu nu simți nimic pentru el, că între voi există doar o relație de prietenie iar prietena lui nu ar trebui să-și facă probleme în legătură cu relație dintre tine și el. Pentru că na, și fetele au prieteni băieți și asta nu inseamna ca sunt impreuna, sau ca ea e amanta lui, sau orice alte idei prostești.
Eu zic sa lasati orgoliile amândoi. Pierdeți prietenia vopastra si prietenia e cea mai scumpă dintre toate! Fă tu primul pas daca el nu are curaj. Arata-i că ții la el(ca prieten).
Pai,probabil,in cazul meu cel putin,nu am mai vorbit cu o fata, deoarece, isi creea o falsa identitate, cand vorbea cu mine in privat sau prin mesaje zicea ca era cu totul alta persoana, dar cand e in public, ai putea sa nu o mai recunosti.Si sa clarific ceva,eu nu ma refer la lucruri gen secrete etc,ci ea imi zicea niste lucruri ce ii plac si displac,si cand era in public era fix invers, si asta ma cam suparat putin, si nu am mai vorbit privat/mesaje din motivul asta, adica daca ma intalneam cu ea o salutam, si atat nimic mai mult.
Asta a fost in cazul meu.
Ce ai putea face?
Ai putea duce si sa il intrebi direct, ai putea chiar sa o intrebi pe iubtia lui.
Nu poti uita o persoana de pe o zi pe alta. Scrie-i un mesaj si intreaba-l ce s-a intamplat.