| AlexandarAlx a întrebat:

Salut acum cateva zile am fost la fosta mea iubita de anul trecut (ea s-a mutat in arges) si acum in vacanta a venit in vizita aici, eu acum o iubesc iarasi si ea ma iubeste dar nu prea vrea sa recunoasca, cand m-am dus la ea am sarutat-o frantuzesc pasional dupa din greseala i-am zis Flori dupa Simo (pe ele le am placut mai demult, pe ea o cheama Cristina)si s-a suparat, i-am cerut scuze si am plecat, urmatoare zi am fost iar la ea, dupa am ramas singuri si am sarutat-o de multe ori (nu pupic de o secunda, ci sarut de cateva minute cu limba). Stiu sunt foarte prost.Maine ma duc iarasi la ea si vreau niste sfaturi

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Sunt de acord cu ultima ta afirmatie. Pentru maine cumpara-i niste flori.

| Hakuouki a răspuns:

Lasa, macar esti sincer, cand este vorba de tine. Eu zic s-o lasi in pace, daca o iubeai, nu ii incurcai numele. Si repeta-ti in cap ultima afirmatie.

| RedDeath a răspuns:

De facea asa un iubit cu mine, ii si trageam una peste ochi! Si mai multe inca!
Din moment ce ea nu ti-a facut asta, inseamna ca e o proasta pe care o poti cuceri...

| crystynyca960 a răspuns:

Chiar ca esti prost fara suparare si mi-se pare normal sa se supere pentru ca o strigi pe alt nume ba mai mult ai si plecat de langa ea. un sfat pe care ti-l dau este sa fii mai aten cu fetele sa fii grujuliu si romantic asa cum este iubitul meu nu sa le lasi sa vorbeasca singure. bafta