Buna! Daca intr-adevar nu esti implicat si nu stiai nimic, nu ti se poate intampla nimic. Doar spune adevarul, oricum exista camere de supraveghere care pot confirma ceea ce spui. Stai linistit
N-ai ce implicație să ai cât timp tu n-ai luat nimic. oricum mă îndoiesc că sesisează cineva poliția pentru un baton de 2 lei...
Acum nu, dar pe viitor daca mai intri cu el in magazin si fura, politia o sa te ia drept complice daca va prind
De intrat cu el numai intru, nici sa ies cu el nu cred dar acum de ce nu m-ar lua ca si complice?
Reclama la snickers da frate nasol...numai ratati pe aici! incearca un snickers cu ciocolata! i-ar prinde bine! e unul dintre ratati! daca foloseau cuvantul rahati sunt curios cum iesea reclama asta ceva de genul da frate nasol...numai rahati pe aici! incearca un snickers cu ciocolata! i-ar prinde bine! e unul dintre rahati!
Sal man hai sa discutam un pic despre pozitia ta. eu zic ca spre binelet au si ca sa nu iti faci dusmani e foarte simplu ce trebuie sa faci: nu stii nimic nai vazut nimic daca te intreaba cineva nu ai idee ce s-a putut intampla. daca cineva il acuza pe prietenul tau spune ca na-i vazut nimic. motivul pentru care niciodata nu parasti pe cineva este pentru ca sa nu pici tu in scuze ca folosesc acest limbaj colorat ****.
pe viitor insa eu zic sa iti alegi mai bine prietenii... e caracter urat sa furi.