anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum ceva timp am iesit afara cu o fata de 15 ani. Povestea pe scurt:am iesit afara, i-am spus ca vreau s-o sarut, ea s-a speriat, a doua zi dupa intalnire, dupa mai multe discutii aflu ca nu ma mai place (desi pana atunci fusese absolut indragostita de mine) eu reactionez ca o fetita si incep sa o intreb de ce si sa-i spun ca am plans, ziua urmatoare ii dau mesaje kilometrice in care im ceream scuze pentru ceva ce n-am facut si incet, incet n-am mai vorbit deloc timp de 2 luni. Dupa aveste 2 luni ii dau mesaj, ea imi raspunde scurt, ii dau alt mesaj pentru acel raspuns scurt iar ea imi da seen apoi i-am trimis un alt mesaj kilometric in care ii explic de ce am reactionat sa apoi incepem sa vorbim iar si accepta sa o luam de la capat, am tit vorbit timp de 2 luni dupa aceea iar recent am spus ceva ce i-a dat de inteles ca inca imi place de ea si brusc a devenit ostila si mi-a sous ca vrea sa ramanem prieteni si cam atat.In momentul de fata vrea sa iesim dar ca prieteni si voi iesi vinerea aceasta cu ea. Planul meu este ca atunci cand vom iesi sa ii arat ca nu sunt afectat de faptul ca nu ma mai place si sa adopt o atitudine "dominanta" iar inainte sa plecam sa-i spun ca m-am saturat si daca nu ma mai place sa fie sanatoasa (poveste e mai lunga de atat, m-am intalnit cu ea la mare de-a lungul a 2 ani pe aceeasi plaja si parintii nostri se cunosc tot dupa plaja plus ca parintilor ei chiar ii plaveau de mine, apropo eu am 18 ani)As vrea niste sfaturi despre cum sa-i recastig atractia si ce sa fac cand voi iesi cu ea. Multumesc anticipat pentru timpul acordat, inseamna foarte mult pentru mine.

4 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Salut. Esti un disperat. laughing
Mda, la "friendzone" e sens unic, nu te mai intorci, n-ai csf. Poarta-te ok, sa nu ramana cu impresia proasta, apoi da-i pace.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai fost cam direct cu "sarutul " ala, iar acum fata crede ca esti genul de baiat care cauta numai s3x.

| Andreeush a răspuns:

Ar trebui sa o lasi in pace. E clar ca ea nu vrea sa fie cu tine.

| OldSoul a răspuns:

Nu stiu, sincer, te complici cam mult si fara rost.
Ar trebui sa-i spui direct ca relatia amicala pe care ti-o ofera nu te intereseaza, asa ca nu are rost sa va pierdeti timpul unul cu altul aiurea, si ca mai bine ar fi sa va vedeti fiecare de viata lui.