| Berzox a întrebat:

Salut, acum ceva timp eu am avut de dat proba scrisa pentru permis(sala). Și am picat. Și vreau sa mai încerc. Dar nu mai am acea ambiție și motivație ca la început. Ce pot face? Gen zic ca vreau sa fac. Îmi pun în cap. Dar după... O las balta. Și nu știu de ce si ce pot face. Și sunt mereu ușor distras de câte ceva.Ce as putea face?
Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Incearca sa inveti Legislatia Rutiera, de data asta serios, din scoarta in scoarta, ca sa stii legile si sa nu ami pici urmatorul test.
Motivatia apare doar cand iti doresti sa faci ceva. Daca nu ai masina si nu esti tentat sa sofezi, atunci nu are sens sa te stresezi cu testul de soferie.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vrei permis doar pentru ca si altii au si nu vrei sa fii mai prejos decat ei. Evita alte chestii care te distrag si concentreaza-te doar pe examenul pentru permis.

| Teo29 a răspuns:

Buna, fa-ti cont aici, platesti pentru o luna, inveti iar si te programezi la sala.

https://www.e-drpciv.ro

Faci testele pana iei cu 25-26 si dupa te duci pregatit foarte bine si vei reusi.

Reprogrameaza-te cat mai curand, fa o pauza desigur de cateva zile de la invatat si da iar sala cu mai mult curaj.

Succes

| Gabriel2424 a răspuns:

Daca chiar iti doresti sa iei permisul o sa inveti sa-l iei, ia aplicatia chestionare auto, acolo poti invata si legislatia, semnele, si sa dai teste, daca chiar vrei sa iei permisul vei invata, noi nu avem putere asupra ta, mobilizeaza-te daca chiar vrei permisul.