He file is full write-protected asta inseamna ca fisierul are protectie si nu mege sters si ultima solutie ar fiii sa ii mai dai un format sau cel mai bine ar fi sa il duci intr-un servis e tiar remedia problema
sper ca ti.am fost de folos mersi
Mda. probabil ca ar fi cel mai bine dar l.am mai dat si inainte dar avand in vedere ca este o problema noua...Pana acum am crezut ca formatatul inseamna ca tot ce am in calculator se sterge(doar daca nu vreau eu sa pastrez ceva) si apoi o sa am nevoie de niste CD-uri pentru restul programelor necesare PC-ului, cd-uri pe care eu nu le am. Deci? am dreptate imi trebuiesc niste CD-uri anume sau nu?
Da iti trebuie si cd-urile pentru placa video si audio de aia nu iti merge tie youtube si facebook due la servis sau scoate placa video si pe ea o sa scrie un cod il scrii pe google de pe alt pc si cauti pana gasesti driverul care ti se potriveste dupa ii dai format la pc tau si vezi daca merge... sau du-te la o sala de pc si intreaba-l pe ila de acolo daca are sa iti dea un cd care sa poata instala dirverele pentru pc ca sunt o framada stiu ca era si un windows care iti instala tot ce avea nevoie nu mai trebuia sa instalezi tu nimic /// mersi sper ca ti-am fost de folos...
Penaaaa1 întreabă: