Incepi sa te pupi pe obraz cu el dupa ce va intalniti si vorbiti doua minute "ce mai faci?" "la ce ora iesi azi?" Lasa lucrurile sa decurga apoi si mai vorbim pe parcurs Tu ce vrei? sa va uitati unul la altul ca la televizor? Daca e timid faci tu un pas, vorbiti ca nu aveti ce pierde.
Păi... în timpul unei conversaţii de a vostre îi spui clar:"m, ie'mi place de tine!"
...
el va fi flatat şi, poate va recunoaşte că şi el te place, iar apoi magicul se'ntâmplă )
Baftă!
Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa-i spui. E posibil sa treci pe langa dragostea vietii tale, daca spui ca-l placi asa de mult! Poti sa-i spui intr-o discutie ca prima oara te-ai inselat si ca ti-a trebuit timp ca sa-ti dai seama. Spune-i ca stilul lui, nu prea insistent te-a cucerit! E bine ca precizezi varsta, alte fete, intra aici, ne pun o gramada de intrebari dar nici macar nu ne spun varsta. La tine e intr-adevar dragoste la 16 ani. Succes!
Off. nu ceda asa usor. Ia`o incet. si apropie`te de el treptat. Probabil ca acea prietena iti va fi de folos
Eu am un prieten mai mare cu 4 ani decat mine. El avea prietena si totusi imi placea de el era frumos si foarte glumet. Prietena mea cea mai buna se intelegea foarte bine cu el (sunt ceva rude) si impreuna cu prietena mea ne-am facut un id. I-am spus prieteni mele ca vreau sa am o relatie cu baiatul respectiv si intrand si el pe mess prietena mea s-a dat drept eu si l-a intrebat daca vrea sa fie cu mine (mentionez ca le mai avea o prietena) si a acceptat cu ceva rugaminti. Nu regret ca eu am facut primul pas, il iubesc foarte mult si cred ca si el ma iubeste dupa cum spune el dar cum era vorba aceea : niciodata sa nu crezi in baieti. Baiatul acela era foarte intelegator si stia sa minta frumos. Incearca sa vorbesti cu le faci tu cumva, nu trebuie sa iti fie rusine incearca poate nu va refuza. Nu te da batuta incearca mai multe solutii daca nu merge cea pe care o alegi tu. intreaba-l tu daca vrea sa fie cu tine, poate accepta.
Andrei67y5 întreabă: