Nu ca acum sa mai cumintit dar partea rea e ca tatal ei e sef de politie si ii ofera multa protectie iar mama ei o pune numai la invatat si a aflat ca ieri a fost cu mine pana la 11 noaptea si a pedepsito vrea sa o duca la tara la ea in Buzau toata varaaaa deja imi e.dor de ea :')
Pai acum nu mai e asa nebunatica sa mai schimbat si acum e plecata la Buzau din cauza mamei ei care stie ca ieri a fost cu mine pana la 11 noaptea si a certato si sta acolo aproape toataaa varaa :') si o iubesc muuultt iar tatal ei e sef de politie si nu o lasa cu baieti crezi ca pe mine ma poate intelege el?
Nu prea cred o iubesc prea mult totusi cred ca intr-un an si ea o sa vrea asta dar deocamdata ma intereseaza iubirea intre noi oi avea eu 15 ani da nu sunt un copil ca oricare
Bravo părinților ei că îs responsabili cu fiica sa!
Întâlniți-vă pe ascuns, să treacă un timp, și apoi să le spună părinților că are o relație cu tine.Deoarece,ei cred că ea e prea mică pentru a avea un prieten acum.
Camelia am fost dezamagit total ea facuse un pariu cu cineva sa vada daca poate sa se dea drept iubita mea o urasc dar acum vb cu o alta fata
imi poti da sfaturi cum sa vb cu ea are 14 ani
si nu vreau sa spun ceva gresit ca ele sunt sensibile
o cunosc din generala si ea mi-a zis ca la varsta ei nu are cum sa iubeasca doar sa placa si o sa ma vad cu ea si sa imi dai sfaturi cum sa vb cu ea cand o sa ma vad ea se comporta mai copilaros si nu vreau sa o dau in bara varul meu mi-a zis sa nu am incredere in nici o fata sa stau cu mai multe pana imi dau seama care e cea potrivita
Bună.
Foarte urât din partea ei ceea ce a făcut. Lasă, nu o urâ. Viitorul îi v-a rezerva și ei același lucru, știind că roata se întoarce întotdeauna. Ceea ce e bine, e că nu suferi din cauza dânsei, ci ești doar dezamăgit.
În legătură cu fata de 14 ani, ți-a zis ceea ce știe, adică doar să placă. Dar să fii sigur, dacă o să fiți împreună mult timp(minim 3-4 luni) o să te iubească.
E și normal ca ea să se comporte așa.Eu chiar și la 16 ani aveam comportamentul acesta, de copil.
Ai grijă cu vărul tău.Nu-ți spun să nu ai încredere,dar să nu faci ceea ce îți zice el(să nu ai încredere în nicio fată),fă ce crezi că e mai bine pentru tine,dar tu să decizi asta, nu dânsul!
Până te căsătorești, o să ai multe fete la viața ta.
Eu zic să te porți frumos cu ea, să-i vorbești respectuos, și să nu fii superior față de ea.
Ai grijă.
Merci mult pentru raspunsuro, o sa am grija oricum sunt un baiat cuminte de felul meu dar si rau uneori si sunt un baiat foarte sensibil si cam atat.ms mult
ale0409 întreabă: