| Twister09 a întrebat:

Salut. Acum 5 ani când am făcut carnetul de șoferi și l-am luat după o săptămână ce am luat mașina am făcut accident.
Și acum 2 luni eu eram pe drumul cu prioritate și cel din partea dreapta avea stop si nu a dat prioritate și s-a băgat în mine.
Și acum când am ieșit cu o prietena pe afara, era vorba sa mergem la mare și am spus ca vin și eu cu mașina și face ea ca mai bine nu, ca mie mi se zice distrugătorul de bore (ca mașina mea este bora).
Am rămas uimit, ca n-am știut ca mi se zice asa.
Puțin sunt supărat, nici n-am știut cum sa reacționez sau asa.
Eu zic ca se poate întâmpla la fiecare. Nu?
Dacă mai mi se zice cum sa reacționez și sa vadă ca nu-mi pasa?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, nu se poate intampla la fiecare, ci doar celor care nu stiu sa sofeze, nu cunsoc legislatia rutiera foarte bine si nici nu tin cont de faptul ac sunt incepatori si nu ai de ce sa intre in depasiri periculoase sau sa nu acorde prioritate.

| vasile2222 a răspuns:

Spui si tu ca ce a fost, a fost. Ai acumulat experienta de atunci. A doua oara nu a fost vina ta etc.
Nu te stresa cu ce spune unul si altul. Important e ce crezi tu despre tine, cum te vezi tu - ai incredere in tine.

ps. din ce vad, traficul e din ce in ce mai haotic/agresiv. peste tot. asa ca viteza mica si atentie mare!