Probabil ca nu ai intrat inca la pubertate. Unii copii intra mai tarziu ca altii, unii se dezvolta mai incet ca altii, fiindca totul tine de hormonii corpului tau si de itmul de crestere, maia lent sau mai rapid.
Ciclul menstrual va veni la aceeasi varsta la care i-a venit si mamei tale. Asadar, ar cam fii vremea sa incerci a vorbi cu mama ta, ca sa aflii toate amanuntele astea.
Sanii cresc hormonal, neputand fii influentati de nimic.
Din pacate, iti trebuie multa rabdare si vi vedea cum iti vor creste si tie.
Sună a pubertate întârziată, dacă nu ai deloc sâni la 15 ani...nu vreau să te îngrijorez, dar ar fi bine să consulți un medic. Sau poți aștepta până la 16 ani să apară menstruația. În cazul în care nu apare, este nevoie de un consult.
Totul va fi bine.
Peste 5 luni fac 15?
Peste 5 luni fac 15( și nu cred ca o sa ma mai dezvolt
Aș vrea să-ți spun că e totul ok și să nu-ți faci griji, dar sincer să fiu cu tine deja la vârsta asta ar fi trebuit ca pubertatea să se întâmple, cât și menstruația. Deci eu zic să nu mai stai pe gânduri și să mergi la un control endocrinologic, acesta se ocupă cu hormonii și va determina dacă cumva ai început pubertatea și dacă nu, dacă ai vreo dereglare.
Astepta iar daca menstruatia tot nu apare mergi la medic, cat despre sani nu conteaza marimea, la fel cum nu conteaza daca ai sau nu. Nu ti pune pata pe aspect si pe suflet. Lasa marimea oricum nu te ajuta la nimic
Din câte știu, vârsta de la care începe menstruația este între 9 și 17 ani. Corpul tău e în dezvoltare, deci da.
TheDarkQeen13 întreabă:
iubbirica întreabă: