Nu mai ai ce sa faci. Relatia ta s-ar fi terminat oricum, chiar daca nu faceai acea greseala. Si-a gasit altul in 3 zile pentru ca era cu ochii pe el.
Perfecta dreptate.
Frate... sincer, ce fata isi gaseste alt iubit in 3 zile?
Povesti!
Biata de ea a fost atat de afectata de despartirea voastra incat s-a dus drept in bratele altuia... *si toate astea in 3 zile!*
Sincer, nu iti merita sentimentele! Fata nu tinea la tine sau tinea foarte putin. Daca tinea cu adevarat la tine atunci nu isi gasea imediat altul.
Mai bine ca te-a lasat! Te-a scutit de multa bataie de cap. Sa nu-ti para rau, nu ai pierdut o iubita ci ai scapat de o prefacuta. Este o diferenta.
O fata care "jongleaza" asa de la un baiat la altul nu iti merita timpul si sentimentele. Suferi degeaba!
Eu zic s-o lasi in pace. Nu este ultima fata de pe pamant si nici nu are atat de multe calitati daca a facut lucrurile respective. A fost alegerea ei, pierderea ei.
Succes!
Ru cred ca nu îi poți schimba opinia, deoarece odată ce îi place de altcineva nu va mai putea să se uite la tine cu aceeași ochi.
Eu cred ca nu îi poți schimba opinia, deoarece odată ce îi place de altcineva nu va mai putea să se uite la tine cu aceeași ochi.
Hei, am vazut mesajul, nu stiu daca va merge dar eu zic sa mai incerci putin, incearca sa obtii increderea din nou in ea, nu trebuie sa o stresezi cu chestia asta, ca se va indeparta de tine, incearca sa ii dovedesti ca mai tii la ea printr-un mic cadou, nu trebuie sa fie scump, doar sa vina din inima, si daca poti, incearca sa refaci prima intalnire cu ea sau momentul acela in care s-a indragostit de tine, poate isi va da seama de greseala si se va intoarce la tine, daca tii mult la cineva, important e sa nu renunti, dar daca vezi ca nu merge sub nicio forma, atunci incearca sa treci mai departe, bafta!
Da sunt insistentă, pentru că chiar tu în părerea ta ai zis "dar eu zic sa mai incerci putin, incearca sa obtii increderea din nou in ea" şi apropo sunt băiat nu înţeleg unde s-a creat confuzia dar în fine nu asta contează. Ceea ce negam eu e partea cu " [important e sa nu renunti, dar daca vezi ca nu merge sub nicio forma], atunci incearca sa treci mai departe "
De ce nu ai menţionat asta şi în prima ta idee? Cred că atunci ai avut alte idei şi nu ai reflectat asupra lor prea mult, dar asta se mai întâmplă tu să fi sănătoasă