| Chivu1987 a întrebat:

ajutați-mă ai pe mine. am o problema. am locuit împreună timp de 3 ani cu fata ce o iubesc iar acum s-a despartit de mine fără niciun motiv și sufăr enorm. Am facut tot ce mi-a stat în putere să incerc sa vorbesc cu ea, nu i-am gresit cu absolut nimic. Și acum nu pot da de ea. Ce pot face simt ca numai rezist.

4 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Te asigur ca nu se ajungea aici fara un motiv!
Poate in timp, sentimentele ei s-au stins din diverse motive, poate nu constientizezi asta din cauza frustrarii.
Si femeile si barbatii inseala cu un motiv, nu au ce vor.
Daca atractia ei pentru tine a ajuns sa fie 0, te-a inselat cu respectivu.
Vad multi flacai in ziua de de azi care nu prea stiu ce insemna sa fie barbati, cu atat mai putin sa straneasca atractie...
Nu poti face nimic, daca ea asta a simtit si asta simte in continuare, nu poti sa-i schimbi perspectiva.
Femeile nu sunt rationale ca barbati, sunt sentimentale.
Daca ea a simtit atractie pentru respectivu, nu o poti convinge sa se intoarca la tine.
Undeva ai gresit...
Singurul lucru care poti sa-l faci e sa te resemnezi!
Data viitoare nu iti mai dedica viata 100% unei femei, vei ajunge tot aici, mai ales daca esti genu de baiat bun care e disponibil pentru ea 100%.

| aXy99 a răspuns:

Te asigur ca a avut un motiv. Vorbeste cu o prietena de-a ei. Afla de ce a facut asta.

| Chivu1987 explică (pentru aXy99):

Motivul este ca acolo unde lucrează a cunoscut un barbat insurat și de atunci se comporta asa. Și după 3 ani dormind unul lângă celălalt să plece asa. Am încercat tot. Crede-mă. As vrea sa fac mai mult dar nu mai stiu ce. Plang foarte mult. Chiar o iubesc și mereu am luptat pentru ea.

| aXy99 a răspuns (pentru Chivu1987):

Imi pare rau pentru tine, dar nu e vina ta...