| David1601 a întrebat:

Salut, ajutati-ma si pe mine cu un sfat sau ceva!

Am implinit 18 ani si niciodata nu am avut o relatie cu o fata pana acum, iar mama ma tot bate la cap sa imi fac o relatie ca sa nu mai fiu singur si ca asa e frumos. Dar tot mintea mea imi zice ca nu prea este o idee buna si ca ar fi bine sa fiu singur, chiar daca uneori imi doream sa am o relatie. Ce pot sa fac?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodată în viața ta sa nu-ți fie frică că rămâi fără prieteni fără femei lângă tine Niciodată în viața ta sa nu faci prostia asta.

Să-ți fie frică cu Adevărat da cu Adevărat că nu-l ai pe Dumnezeu cu tine să-ți fie frică cu Adevărat da cu Adevărat că ai lângă tine și în jurul tău și preajma ta oameni fără frică lui Dumnezeu de ăia să-ți fie frică cu Adevărat da cu Adevărat.

Nu-ți fie teamă nu-ți fie frică că nu o sa și femeia lângă tine nu-ți fie frică nu-ți fie teamă că nu o sa ai prieteni lângă tine.

Să-ți fie frică și teamă cu Adevărat da cu Adevărat că nu-l ai pe Dumnezeu cu tine că nu-l ai pe Dumnezeu lângă tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viața nu este femeie și prieteni băutură droguri cluburi aventuri și sex cu toată lumea și chefuială cu cine prinzi discoteci.

| Hyperion7 a răspuns:

Fă ceea ce simți!

| Violleta2022 a răspuns:

Ai putea s ate uiti in jur, la scoala, ca sunt sute de fete disponibile si sa-ti faci si tu o prietena, ca nu-o ok sa fii singur.