Mai esti barbat nu iti Mai fie frica daca vrei o prietena trebuie sa vorbesti cu ea si sa nu fi timid pe mine ma plac multe fete pentru ca am muschi sunt pe primul loc la toate dar am doar o prietena
Se pare ca nu m-ai inteles
Poti sa-mi fac o prietena oricand, nu asta este problema... problema este ca nu vreau s-o aduc in cartierul meu si sa sa-i fac probleme cu noii mei "prieteni".
Nu mi-e frica de ce-as putea pati eu, ci de ce ar putea pati ea.
Mda ma rog da dc ar trebui sa o duci la tine adica poti sa fii cu ea si fara sa o... adica nu te combini cu a tipa doar pentru asta si pentru cum e si ptc o placi
Isabela, numai la prostioare iti fuge mintea
Tu cand iesi cu prietenul tau, sa inteleg ca te tine tot timpul prin cluburi, prin parc, mai stati intr-un pub sau ceva in fum de tigara si app. eu nu fumez si nu-mi plac cluburile sau pub-urile... de aceea singurul loc unde mergeam cu o fata sa petrecem ceva timp impreuna, nu neaparat sex. poate un film sau o simpla discutie nevinovata. era la mine acasa... acum toate s-au schimbat si nu ma pot adapta noilor conditii de accea am deschis threadul asta, sa-mi dati niste sfaturi!