anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut all! am si eu o problema...cunosc o fata de geva vreme si sincer o plac putin cam mult... dar nu prea o inteleg...am incercat toate metodele pentru a avea o relatie cu ea... i-am zis si adevarul despre ceea ce simt...si nu crede...intr-un timp renuntasem sa mai incerc... dar a inceput ea sa se bage in seama...si am crezut ca vrea sa avem o relatie sau macar cv de genu...nu stiu ce sa mai cred...sincer! imi da senzatia ca ma place... dar nu vrea nimic mai mult... e ciudata tipa... voi ce parere aveti?

4 răspunsuri:
| cobritsA a răspuns:

Salut!
Si mie mi se pare putin ciudata. Poate vrea sa ramaneti prieteni(doar atat) si nu ce iti propui tu. Poti sa o intrebi de ce se comporta asa.A vazut ca o placi si acum se baga si ea in seama(mai pe scurt se foloseste de tine)
Trateazo si tu cu indiferenta, nu o mai baga asa de mult in seama! Atunci o sa vezi ce o sa faca, ce ganduri are
Succes

| InfiniteInfinity a răspuns:

Poate îi e frică să nu o dezamăgeşti. Voi băieţii sunteţi mai... răutăcioşi şi după un timp vă plictisiţi de o relaţie!

| MeGusta a răspuns:

You,sir,are friendzoned!

| BambiSd a răspuns:

Buna. Sunt fata, si am trecut prin ceva asemanator. Si eu am facut acelasi lucru unui baiat. Sincer, cred ca fata te place, si vrea sa aiba o relatie cu tine. Problema este ca poate ea are un motiv micut care o domina, un lucru mai putin bun despre tine ce o framanta. Tot ce trebuie sa faci este sa discuti cu ea intre 4 ochi, sa va spuneti ce va place si ce nu la celalalt. Asta este cea mai eficienta metoda! Comunicarea. Ajut.o sa inteleaga ca pe langa acel lucru rau despre tine, esti mult mai bun. Bafta si ascult.o orice vrea sa iti zica!