anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut all! am si eu o problema si imi trebuie foarte mut ajutorul cuiva.la inceput iubeam foarte mut un baiat, m-am intinit cu el insa la urma m-a dezamagit cu toate ca vad ca tine la mine enorm de mult, acum mi-am gasit pe altcineva insa cel din urma isi cere iertare in continuu cerindumi ft mult intoarcerea deja un an de zile...ambii tin la mine foarte mult insa eu m-am pierdut si nu stiu cum sa procedez.ma ajuta cineva?

3 răspunsuri:
| YoungSteve a răspuns:

Nu alege pe nimeni happy bft peace sign Sau daca chiar vrei sa fii cu unul din ei afla care te place mai mult

| LloOlLey a răspuns:

Ai auzit zicala aceea:"asculta`ti inima?" nu merge de prea multe ori. crede`ma. stiu ce ziclaughing. faza e. ca important e la cine tii tu. departeaza`te un timp de amandoi. si puneti ordine in ganduri. uite. poti face o foaie cu defecte si calitatile lor. vezi ale carui calitati respectiv defecte. ti se par mai. placute tielaughing. aici am observat ca cel mai mult vorbesti despre primul tip. dupa parerea mea cred ca inca mai tii la tipul ala dar nici pe al 2lea nu vrei sa-l pierzi. nimeni nu`ti impune sa ramai cu cel la care nu tii. deci. sper ca te`au ajutat sfaturilebig grin. succes in alegerebig grin sa ne anuntibig grin

| Wavey a răspuns:

Urmeaza-ti inima si nu mila sau ce simt ei...