Buna Sorin. Opinia mea este ca ar trebui sa renunti la emotii, la rusine si sa-i vorbesti sincer. Marturisindu-i ca o placi si poate de data aceasta va accepta. Fiindca prin gesturile ei mici reflecta realitatea si anume faptul ca este atrasa de tine. Ca si ea are aceleasi ganduri. Nu te mai stresa! Gandeste-te ca daca nu indraznesti si nu vorbesti cu ea nu vei afla ceea ce vrei sa stii si ce te macina incontinuu. Atata am avut de zis, sper ca o sa iei in considerare ce crezi de cuviinta. Si iti urez multa bafta!
Dacă îi spui că te-ai simţit bine cu "ei", nu dai de bănuit nimic. Spune-i simplu că te-ai simţit bine în compania ei.
Fi tu insuti, fi puternic, baga curaj in tine si incearca sa-i spui. Nu e asa greu. Trebuie sa lasi deoparte rusinea si sa o ii spui adevarul. Spune-i tot ce simti pentru ea si explica-i de ce te-ai indragostit de ea... Spune-i mai repede si scapi de sentimentul ala de rusine pentru o fata pe care o placi si tu. Dupa ce ii spui, te vei usura si o sa te simti mai bine.
Nu trebuie sa iti fie, ma, rusine. spune-i ca e foarte fumoasa si te simti atras de ea si de comportamentul ei foarte dragastos si ca vrei sa fiti impreuna. las-o un pic sa se gandeasca, sa te discute cu tot fanclubul Barbie si poate iti va da un raspuns favorabil si mai vine o data la un film! succes!
Spune-i ce simti pana nu va fi prea tarziu.Dar daca te refuza, ai tot timpul din lume din moment ce acum "mergi la colindat".
Cere-o in casatorie! Dar fa-o fata in fata. Crede-ma functioneaza. Am 20 de ani si stiu ce vorbesc.