| MariusBoy2013 a întrebat:

Salut All! MmmmmmDDaaa tot n-am scapat de dependenta de colalaughing, voi ce beti de obicei?

12 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Pepsi.

| Bondarel99 a răspuns:

Si eu beau cola, dar numai cand gasesc prin casa...nu ma duc niciodata sa imi cumpar de la magazin.
Daca beau un pahar mare de apa imi potolesc mai repede setea decat daca beau cola, incearca si tu pentru ca nu e sanatoasa pe termen lung.Sau daca nu te poti abtine, macar bea cu paiul pentru ca bautura asta distruge smaltul dintilor si daca continui asa o sa te trezesti fara ei.E doar un sfat mic...

| Nickname1890 a răspuns (pentru Bondarel99):

Nu doar dintii ii distruge. Daca distrugea doar dintii era bine. Sa vezi cum distruge ficatul si pancreasul straight face.

| Bondarel99 a răspuns (pentru Nickname1890):

Asta daca ajunge sa bea in cantitati foarte mari. Daca are dintii mai sensibili, adio...
Bautura asta e un adevarat drog.

| Nickname1890 a răspuns (pentru Bondarel99):

Daca spune ca este dependent presupun ca bea cantitati mari. Chiar si un pahar pe zi este suficient ca in cativa ani sa dea in probleme grave de sanatate.

| MariusBoy2013 explică (pentru Bondarel99):

Beau cola de 3 ani in fiecare zi si nu prea am probleme cu dinti

| TrendyHedgehog a răspuns:

Eu de obicei beau ice tea, lipton sau nestea, si recunosc, uneori beau si cola...stim ca cea mai buna este apa dar uneori parca ai bea ceva dulce.

| William a răspuns:

Apa plata.

| Xtadelo a răspuns:

Apa plata.

| Maxim96 a răspuns:

Cel mai mult iubesc apa de izvor:d

| TashaUhm a răspuns:

Colaa...`!\m/

Întrebări similare