anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut .all .sun madu am 16 ani .si ador stilu emo, doar partea fizica, imi place mult frezele lor, doar ca eu am putin parul ondulat. Adica nu e cret, e pic ondulat, si nu stiu cum sa mi-l fac drept .si pe o parte. Pe partea stanga, stil emo, l-am dat cu placa se indreapta dar dupa cteva ore e la fel. Sau mai ales noaptea .se onduleaza, va looooog spuneti-mi ce sa fac ? Dati-mi add la madw_emo va log.

4 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Dupa ce te-ai dat cu placa, foloseste ceara de par sau fixativ.

| KimBianca a răspuns:

Ai putea dupa ce il indrepti sa il dai cu un pic de fixativ thinking sau sa iti cumperi un spray din ala pentru indreptare sau ceva de genu`thinking si dupa ce te speli pe cap incearca sa il indrepti cu feonul ^^.Si mie mi se onduleaza noaptea =_= laughing

| MissIndependenttt a răspuns:

Si eu am tot cam aceeasi problema.Am adptat stiluul emo(nu sunt in totalitate emo), Asa ca mi-am facut un breton intr'o parte, dar daca nu il indrept zilniccc freza mea nu mai are nici un haz.Dar daca il indrept cu 1 zi inainte, iar noaptea nu mi'l prind ramane cat de car drept. Oricum este mai greu iar eu acum 1 an mi'l indreptam zilnic fara nici un fel de protectie si era super ars, chiar incepuse sa'mi cada.Deci te sfatuiesc daca ai de gand sa teindrepti in fiecare zi sa folosesti uu spray de protectie pentru placa.:*:*:*

| Pisicuta2001 a răspuns:

Stii ce ai putea sa faci? normal ca nu.ai putea sa te indrepti cu placa sau sa te cuoafezi altfel!kissasta e raspunsul meu