| dbem a întrebat:

Salut, am 1, 73 si ma simt putin cam complexat de inaltime si as dori sa stiu ce parere aveti voi fetele despre unu ca mine.

7 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Nu ar trebui să te simți complexat din cauza înălțimii tale. Uite, să îți spun un secret, am 1, 55 m. Sunt destul de scundă, și uneori mă enervează acest lucru. Dar asta sunt eu!
Uită-te în jur, nu ești diferit de ceilalți. Ceea ce ne deosebește este atitudinea, atitudine pozitivă sau negativă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vârstă ai?

| Pinocchio a răspuns:

Te simti prea scund? pentru o fata mai mica decat tine esti ok.

| BomBonicaThaa2000 a răspuns:

Depinde cati ani ai! Mie imi plac baietii inalti! Deci nu iti fa probleme. Decat sa fii prea scund si fetele sa nu te bage in seama mai bine asa, zic! :*

| TinaDeea a răspuns:

Bunăăă. Stai liniştit, de ce eşti complexat? Că eşti prea scund sau prea înalt? De prea scund nu eşti. Şi la înalt, ei bine, e bună înălţimea ta! Eu sunt fată şi am 1, 75 laughing Şi îmi găsesc greu băieţi ''pe măsură''. Aşa că stai liniştit. Şi dacă ai vrea să mai creşi poţi să încerci prin sport kiss.
Sper că te-am ajutat. Ai grijă de tine. O zi bună în continuare şi Paşte Fericit kiss!

| Shattered a răspuns:

Nu vad de ce ti-ar pasa de asta. Oamenii au pareri, gusturi diferite. Cine te accepta, o face oricum ai fi. Iar aspectul fizic nu e important, cel putin nu pentru mine.

| Sweet001 a răspuns:

Nu trebuie sa te simti complexat din contra! :* Fetelor (presupun laughing ) ne plac baieti mai inalti nu scunzi, stiu din proprie experienta. Chiar e altceva cand te saruti cu un baiat mai inalt decat tine, te simti o pitica rasfatata, zic!
Sper ca te-am ajutat! :* Funda? puppy dog eyes