Heyy! Nu te speria si mie tot la 11 ani mi-a venit si nu am avut NICI UN FEL de durere. Dureaza 2 ani pana ti se regleaza menstruatia :d, ma rog de ex mie imi venea cam pe in jurul unei date fixe. Insa iti pot da alte sfaturi pe care ti le va da si mama ta . In primul rand sa nu umbli desculta prin casa sau sa-ti fie frug la picioare MAI ALES CAND ESTI PE CICLU, sa nu faci sport in perioada respectiva, sa stii ca de multe ori dureaza si 4 zile menstruatia, sa nu faci sport in perioada mesntruatie, si dusul e admis si chiar sugerat in fiecare seara dar nu BAILE, adica un dus de 10-15 minute nu mai mult si ar mai fi un sfat, de obicei atunci cand iti vine, sa-ti notezi ziua respectiva cu un semn ( steluta, incercuita data cu rosu etc ) si luna urmatoare te uiti in jurul carei date trebuie sa-ti vina si atunci esti si tu mai atenta si inca un sfat POARTA PANTALONI NEGRI SAU INCHISI LA CULOARE ( si blugii albastrii merg ), atunci cand esti sau trebuie sa-ti vina. Pentru ca in caz ca iti vine la scoala macar ai pantaloni negri si nu se vede si eventual e bine sa ai mereu un tampon la tine. Sper ca ti-am fost de ajutor :X:X :*:*. XOXO kiss u :* \Ciao/
Elenastoica9 întreabă: