| browneyes99 a întrebat:

Salut am 11 ani si mi-a venit menstrautia... e normal?

o, si dc nu m-a durut burta? m-a durut doar capul...

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heyy! Nu te speriawinking si mie tot la 11 ani mi-a venit tongue si nu am avut NICI UN FEL de durere. Dureaza 2 ani pana ti se regleaza menstruatia :d, ma rog de ex mie imi venea cam pe in jurul unei date fixe. Insa iti pot da alte sfaturi pe care ti le va da si mama ta laughing. In primul rand sa nu umbli desculta prin casa sau sa-ti fie frug la picioare MAI ALES CAND ESTI PE CICLU, sa nu faci sport in perioada respectiva, sa stii ca de multe ori dureaza si 4 zile menstruatia, sa nu faci sport in perioada mesntruatie, si dusul e admis si chiar sugerat in fiecare seara dar nu BAILE, adica un dus de 10-15 minute nu mai mult si ar mai fi un sfat, de obicei atunci cand iti vine, sa-ti notezi ziua respectiva cu un semn ( steluta, incercuita data cu rosu etc ) si luna urmatoare te uiti in jurul carei date trebuie sa-ti vina si atunci esti si tu mai atenta si inca un sfat POARTA PANTALONI NEGRI SAU INCHISI LA CULOARE ( si blugii albastrii merg ), atunci cand esti sau trebuie sa-ti vina. Pentru ca in caz ca iti vine la scoala macar ai pantaloni negri si nu se vede si eventual e bine sa ai mereu un tampon la tine. Sper ca ti-am fost de ajutor :X:X :*:*. XOXO kiss u :* \Ciao/