| ScougerMonster a întrebat:

Am 12 - 13 ani si am o proplema cand ajung la scoala copii se iau de mine si ma fac balena grasa butoi etc pt ca sunt obeza e probla de sanatate asai?...
Singurii care ma apara sunt vreo 5 prietene cu care stau mereu dar 1 duntre ele e mai speciala pt ca ma cunisc cu ea de cand eram mai mica.
Cand ma apara ma simt prost intrebarile sunt:
Dece ma jignesc?
Cum pot sa fac casa nu ma mai jigneasca?
Dau funda! Ms

4 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Multa lume nu intelege, ca daca asa iti e felu, asa vei fi toata viata.Si eu in generala aveam un coleg de clasa care era jignit pana si de invatator.VEzi tu, acum depinde si de constructia care o au parinti tai.Si eu cand eram mic,eram durduliu, insa am crescut in inaltime, mi sa latit spatele, poti avea acelasi noroc, eu am 115 kg. Tre sa mai dau jos putin dar asta ehappy

| SergiuBoss11 a răspuns:

winkingmananca mai putin, treci la regimhappy.
daca ai o problema cu glandele, mergi numaidecat la doctor sa-ti dea niste tratamente.
Nu este o problema ca esti grasuta, problema este ca societatea ii batjocoresc pe cei diferiti.
slabeste...adapteaza-te la cerinte

| Krixxus a răspuns:

Te vad "diferita"
incearca sa slabesti, esti tanara, ai destuuul timp sa rezolvi problema

| Stroker a răspuns:

De ce te jignesc? R: Sunt niste prosti care nu au ce sa faca si isi bat joc de altii.
Cum poti sa faci ca sa nu te mai jigneasca? R: Trebuie sa nu ii bagi in seama pentru ca asta ii face pe ei sa reactioneze tot mai rau. Trebuie sa le faci pe plac sa spui "Mai bine grasuta decat slab ca un surub" sau tot felul de chestii de genul asta. Trebuie sa alergi pe unde poti, sa ai un regim alimentar corespunzator masei tale corporale sau poti sa mergi la diriginta/dirigintele/invatatoarea/invatatorul tau si sa ii spui despre situatie!