| Dianka_4924 a întrebat:

Salut am 12 ani, iar prietenul meu are aproape 16_am hotarit sa vem o relatie sexuala tokmai acum, stiu dupa parerea mea destule despre asta, in privinta "cum e prima data doare sau nu" "care poze sunt mai bune pentru prima data"etc.Insa nu stiu chiar multe despre kontraceptive, ce prezervative sunt mai bune, mai multe sfaturi pentru a nu ramine insarcinata si poate ca aflu kiteva ceva nou de la voi.

16 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Printesa, mai bine ai lasa jucatul cu ouale si te-ai pune cu burta pe cartewaiting

| traficanta a răspuns:

Esti nebuna I don't want to see

| brunetteee a răspuns:

raised eyebrows

gandeste-te de 2 ori pana sa faci pasu asta straight face

ai 12 ani dabea

| Ionut a răspuns:

Lol! 12 ani! Ai grija ce faci fatowinking O sa ai deformari ale corpului daca incepi de la varsta asta frageda! gandeste-te de 2 ori inainte de a face

| Bianca18 a răspuns:

Eu cred ca mama ta ar trebui sa iti explice chestiile astea straight face
Ai doar 12 ani, pentru numele lui Dumnezeu.
Vezi-ti de scoala, joaca, prieteni.lasa tu baietii si sexu' ca o sa ai timp pentru astea de o sa te plictisestistraight face

| F. a răspuns:

La 12 ani vrei o relatie sexuala?!
OMG straight face pe bune?

| andreea_4134 a răspuns:

Nu crezi ca esti cam mica pentru asa ceva?

| Hahaha_5483 a răspuns:

Auzi la 12 si eu am doisprazece da nu-s chiar asa pe bune traiesteti copilariabine te saruti iti mai trage cate o palma la fund da nu sex

| Alinu7 a răspuns:

Sa vezi ce bataie iti da maikta daca afla laughing

| mirelgmm a răspuns:

Vedeti oameni buni asta e Romania cu fete care isi incep viata sexuala la 12 anilaughing draga mea daca acu u faci asta la 18-20 o sa arati ca o galeatalaughing

| alexx_8375 a răspuns:

N-ai tupeu! app sa ne zici dupa cum a fost laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wtf?!?!?
12 ani? glumesti?
e o farsa nu? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai... te-ai gandit bine? Nu avem nici un drept sa te judecam, dar gandeste-te ca alte fete de varsta ta inca se mai joaca cu papusi si nici nu stiu ce e aia relatie sexuala.Incearca sa te gandesti mai bine...asta e parerea mea.Vezi sa nu regreti dupa ce ai facut-o deja. Mama ta stie? Cere-i un sfat, nu te lasa intimidata de baieti, incearca sa ai grija de tine si sanatatea ta. Daca incepi de acum viata sexuala, gandeste-te ca mai tarziu te vei plictisi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU fa asa ceva! E prea repede si o sa-ti para rau.Pentru binele tau, te rog, nu da satisfactie oricarui individ care iti spune `esti asa frumoasa, vrei sa ne combinam?`si pe urma iti cere tot felul de lucruri, cum ar fi sa faci cu el cine stie ce. Tu esti mai importanta, nu el! El nu are nimic de pierdut daca face sex cu tine, tu o sa ai! poti sa spui ca ai grija dar din greseala poti sa ramai cu urmari...fi atenta! da-l incolo ca ai cand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... nu am dreptu sa te judec dar ce pot spune si eu am avut 12 ani si vroiam sa fac cu iubita mea dar m-am gandit si eu si ea de 2 ori si am luat o decizie corecta si aceea a fost sa trecem cu gandu aceasta dorinta... acum am 19 ani au trecut ani dar sa nu faci prostia asta la 12 ani asta e sfatul meu si daca el se gandeste numai la. refuzai spune-i de ce nu vrei si o sa fie mai bine pentru tine dar si pentru el.

| CriiSsU a răspuns:

Nu te judec pentru alegerea ta, si fac pariu ca asta isi doreste decat el.
Tu traieste-ti copilaria cat mai ai timp! Eu am 15 ani si nu visez la asa cevawinking desi sunt f rebela.
El ar trebui sa te astepte daca te iubeste.