| Clauditza a întrebat:

am 12 ani si am foarte multe cosuri pe frunte, obraji, nas, spate, si pe "decolteu" am folosit pana acum o crema de la Avon numita Clear Skin dar acum 10 minute am folosit-o din nou m-am spalat pe fata am aplicat crema dar nu a durat 2 sec si a-n ceput sa ma usture sa mai continui sa o folosesc? Si daca nu ce imi recomandati sa folosesc? Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| roox a răspuns:

Cel mai simplu lucru:du'te la dermatolog.
Întâi mergi la medicul de familie şi'i ceri o trimitere la dermatolog, apoi mergi la cabinet(cred că se găseşte la sp. de copii - la mine în Bt, este) şi îţi va prescrie doctorul o cremă, un tratament, etc., în funcţie de felul tenului tău.

Baftă!

12 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Probabil ti-ai degresat fata prea tare. Spala-te pe fata cu sapun pentru bebelusi, are un PH neutru.

| Andreeagen a răspuns:

Usturimea o produc mai multe creme de obicei acest simtom e semn al vindecarii... inseamna ca se usca... eu personal as continua sa o folhappy

| andalu a răspuns:

Buna roxy!
Si eu m-am confruntat mult timp cu pb asta.stiu cat este de neplacut.
Si acum sa iti raspund la intrebare. Orice soltutie ustura daca o aplici pe o rana deschisa. daca ai aplicat pe o portiune unde in prealabil aplicasei "procedeul de kill cosuri (stoarcerea lor)" e normal sa usture. daca nu, atunci e o pb si nu stiu daca mai e cazul sa il folosesti.
Mie ca tratament mi-a mers f bine zynerit sau izotrexin, dar cel mai bine zynerit.Insa se da in principiu la recomnadarea unui medic.
pupiki si bafta in rezolvarea pb!

| andalu a răspuns:

Si app, daca esti tu in poza, esti draguta foc (stiu ca nu are legatura cu intrebarea big grin )

| cocolina a răspuns:

Pai... efectul cremei prin asta se manifesta daca te-a usturat tare rau si s`a inrosit si pielea este posibil sa o fi folosit`o in execes sau sa ai o alergie la una din substantele componente ale cremeihappy eu as merge pe tratamente naturiste, nu stiu masca cu argila, masca cu miere si scortisoara:d sper ca ti-am fost d ajutortongue

| AdaIoana18 a răspuns:

Daca zici ca te-a usturat ar fi putut fi un semn de alergie in legatura cu folosirea cremei nu stiu ce sa iti zic mai bine ai cere parerea unui dermatolog. Daca vrei sa incerci alta lotiune pentru cosuri eu iti recomand produsele Nivea, Garnier. Sper ca raspunsul meu sa te ajute in legatura cu cosurile. Succes!

| aNonim_4610 a răspuns:

Asa va fi o perioada, am si eu cite o data...ne maturizam

| Clauditza explică:

Da eu sunt in poza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste Zineryt, dar un Zineryt doar pentru fata, nu te da cu cel care te dai pe fata si pe decolteu sau pe spate. Intai cumpara`ti unul cu care sa te dai pe fata, ti le tratezi si apoi cumperi un altul pentu decolteu si spate. Sigur iti va trece`! Costa 30, 5 lei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

buna roxy, poate esti tu mai sensibila la crema aia Clear Skin, si eu am crema de aia pentru cosuri si e destul de buna.eu iti recomand sa incerci crema NORVEA este foarte buna, am si eu una si chiar se vad rezultate sincer, o aplici dimineata dupa ce te speli cu sapun pe fata si searahappy bafta!:d ada

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, eu am 14 ani si am si eu cosuri, dar acestea dispar odata cu timpul. La 12 ani eram plina, pe spate nu aveam dar pe fata da. Am incercat multe creme dar cu rezultate pe scurta durata.Acum am mai putine pe fata aproape deloc, insa am pe spate, eu folosesc un gel de curatare(de la avon planet spa, cu ceai alb e foarte bun), pentru a-mi mentine tenul curat, asa iti vor trece dar nu de tot. Am incercat si Zynerit, a fost bun dar dupa o vreme au reaparut, odata cu ciclul menstrual apar mai multe. Curata-ti faza, da-te cu o solutie tonica, o masca saptamanal si vei avea un ten normal. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca e foarte buna crema clear skin, dar si sapunul dove e foarte bun, eu am folosit mai mult dove si incepe sa-mi dispara cosurile