Gandeste-te ca nici tatalui tau nu ii e usor fara mama ta si de asta exagereza cand te cearta. Ceea ce spune el e la suparare dar si pentru ca vrea sa te ambitioneze sa inveti mai bine
Nu stiu ce sa zic..ai putea sa nu-i mai spui tot ce faci si ce note iei si asa n-are de ce sa te critice.
In primul rand, scoate-ti sinucisul din cap! Se pare ca ai un tata foarte exigent... El exagereaza, dar sunt convins ca la varsta ta si in situatia asta esti speriat si nu iti permiti sa-i spui lucrul asta. Spune-i ca faci tot posibilul si in nici un caz nu vrei sa-l dezamagesti, iar la cate un ``esec`` cum e acel 8 la matematica incearca ceva gen ``imi cer scuze taticule!`` Tatal tau probabil sufera si el de dorul mamei, dar nu e normal sa se razbune pe tine! Daca lucrurile se inrautatesc, te sfatuiesc sa ceri ajutor.
Nu am probleme cu notele a fost doar un exemplu, in fiecare zi este ceva la care sa ma critice la orice prostie chiar si atunci cand uit sa spal o farufrie, sa pun ceva la locul lui.Cauta sa ma critice intruna.
Dar nu gandi asa! Gandeste-te, parintii te-au facut din dragoste, ei te iubesc, mama ta e in strainatate pentru tine, tatal tau te cearta pentru ca iti vrea binele si probabil stie ca poti mai mult. Incearca sa ai o discutie "ca de la barbat la barbat", o discutie prieteneasca nu una tata-fiu, sa-i spui bai-ul tau si incearca si tu sa-l ajuti pe el, poate ii va fi de prisos. Ai grija de tine! :* mult noroc!