anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut Am 12 ani si l-am aparat pe unu tot din clasa de la mine cu inca un baiat ca s-ar fi luat un baiat de clasa a 5-a si faza e ca noi mergeam spre casa iar baiatul respectiv a venit la el eu eram putin mai infata si ar fi inceput sa zica:,, Ce ma mai esti smecher?,, dupa ce am vazut ca vroiau sa se ia la bataie am intervenit el imi tot facea cu umaru la mine stiti voi cum si dupa la udat cu lapte pe colegul care ma ajuta sa il apar dupa bunica colegului acela de care s-ar fi luat a venit la scoala si toata lumea zicea ca el e cuminte pana si diriga lui si ne-a pus sa scriem ce s-a intamplat si dupa vine la noi si spunem ca am mintit ne-a mai pus odata si maine avem ore cu diriga lui are voie sa faca ceva diriga noastra pentru ca totul s-a intamplat in afara scolii

3 răspunsuri:
| AccountDeleted a răspuns:

Atata timp cat ar fi fost in afara scolii si s-a intamplat dupa cursuri, nu ar trebui sa fie nici un fel de problema. Nu ar trebui sa intervina dirigintele sau directorul scolii fiindca intamplarea dupa cum ai povestit, nu s-a intamplat in timpul scolii.

| Clarity a răspuns:

Sincer depinde de scoala, anumiti profesori vor sa se implice mai mult ca sa fie sigur ca nu se intampla nimic. Tu si prietenul tau sa spuneti adevarul, si sigur o sa va ia apararea voastra, in plus cuminte poate sa fie doar de fata cu lumea dar de fapt nu ii asa cu altii baietii. Orice se intampla nu o sa fie nimic grav, si tu nu ai facut nimic gresit, stai linistit.

| SoranaCs a răspuns:

Daca asta s-a intamplat la o distanta semnificativ de mare de scoala nu se poate intampla nimic.